Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 14 Νοε 2023 14:15

Δωρεάν μέτρηση σακχάρου στον Δήμο Αγιάς
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Η 14η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη. Σύμφωνα δε με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Διαβήτη IDF, εκατομμύρια άνθρωποι ζουν με τη νόσο, η οποία εξαπλώνεται με εκρηκτικό ρυθμό.

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την αυξανόμενη απειλή που προκαλεί ο διαβήτης στην υγεία, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, η Δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αγιάς θα προβεί ενδεικτικά σε δωρεάν μετρήσεις για τον σακχαρώδη διαβήτη, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
-Δ.Ε. Αγιάς: Στις 17-11-2023, ημέρα Παρασκευή και ώρες 10:00 π.μ. – 13:00, στην Κεντρική πλατεία Αγιάς, έμπροσθεν του νέου Δημαρχείου.
-Δ.Ε. Ευρυμενών: Στις 17-11-2023, ημέρα Παρασκευή και ώρες 9:30 π.μ. – 13:00, στο Περιφερειακό Ιατρείο Στομίου (δίπλα στο Δημοτικό Κατάστημα Στομίου).
-Δ.Ε. Λακέρειας: Στις 17-11-2023, ημέρα Παρασκευή και ώρες 10:00 π.μ. – 13:00, στο Δημοτικό Κατάστημα Δήμητρας.
-Δ.Ε. Μελιβοίας: Στις 14-11-2023, ημέρα Τρίτη και ώρες 8:00 π.μ. – 12:00 μ., στο γραφείο του «Βοήθεια στο σπίτι» (παλαιό Δημοτικό Σχολείο Μελιβοίας).

 

Ζητούν προσλήψεις και καταβολή δεδουλευμένων

ΕΞΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την έκδοση διαπιστωτικής πράξης από τον δήμαρχο Τυρνάβου προκειμένου να καταλάβουν προσωποπαγείς θέσεις στον Δήμο Τυρνάβου, σύμφωνα και με την απόφαση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδος, όπως και να τους καταβληθούν όλες οι οφειλόμενες αποδοχές από την 31η-10-2018 που παραμένουν απλήρωτοι, ζητούν έξι εργαζόμενοι στη Διαδημοτική Επιχείρηση Σφαγείων Τυρνάβου – Αμπελώνα. Πρόκειται για εργαζόμενους (ηλεκτρολόγος, εργάτες καθαριότητας και εργάτες γεωργίας – κτηνοτροφίας), οι οποίοι από το 2004 εργάζονται με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) στη Διαδημοτική Επιχείρηση Σφαγείων Τυρνάβου, η οποία το 2018 και με απόφαση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδος (ΦΕΚ τεύχ. Β’/4838/30-10-2018) τέθηκε υπό εκκαθάριση.
Για τους έξι εργαζόμενους είχε αποφασιστεί από την τότε Δημοτική Αρχή Τυρνάβου να συνεχίζουν την εργασία τους στον Δήμο και μάλιστα στα Σφαγεία, με την απόφαση να ορίζει «τη μεταφορά όλου του προσωπικού της Διαδημοτικής Επιχείρησης Σφαγείων Περιοχής Τυρνάβου – Αμπελώνα Ν. Λάρισας, στον Δήμο Τυρνάβου με την ίδια σχέση εργασίας, ήτοι Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, των εργαζομένων της», προσθέτοντας ότι «το μεταφερόμενο προσωπικό θα καταταχθεί σε προσωποπαγείς θέσεις, αντίστοιχες των τυπικών προσόντων του, με απόφαση του αρμοδίου προς διορισμού οργάνου του Δήμου Τυρνάβου, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, η οποία θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, λαμβανομένης υπόψη της προϋπηρεσίας του για τη μισθολογική και βαθμολογική του κατάταξη».
«Ενώ, λοιπόν», όπως σημειώνουν στην αναφορά τους προς τη Δημοτική Αρχή Τυρνάβου, οι έξι εργαζόμενοι – «ορίζεται εκ του νόμου πως ο δήμαρχος Τυρνάβου οφείλει με διαπιστωτική του πράξη να μας κατατάξει άμεσα, ήτοι από την επόμενη δημοσιεύσεως της αποφάσεως στο ΦΕΚ, σε προσωποπαγή θέση, με το ανάλογο μισθολόγιο και βαθμολόγιο, εν τούτοις από την 31η-10-2018, παραλείπει εσκεμμένως και όλως παρανόμως το αρμόδιο όργανο του Δήμου Τυρνάβου, ήτοι ο κ. Δήμαρχος, να μας προσλάβει στον Δήμο, καίτοι συνεχίζουμε έως και σήμερα να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας προς τον Δήμο Τυρνάβου ανασφάλιστοι και απλήρωτοι».
Επειδή, προσθέτουν οι έξι, «η παράλειψη του κ. δημάρχου Τυρνάβου να εφαρμόσει την αμέσως εκτελεστή απόφαση του τέως συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοικήσεως Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδος να προσληφθούμε νομίμως ως δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Τυρνάβου συνιστά, εκτός από διοικητική αστοχία και παρανομία και ποινικό αδίκημα, δεδομένου ότι εργαζόμαστε από την 31η-10-2018 έως και σήμερα (3-10-2023) ανασφάλιστοι και απλήρωτοι», δηλώνουν πως επιφυλάσσονται για κάθε δικαίωμά τους.
Ζητώντας, έτσι, να γίνει δεκτή η αίτησή τους και να ενταχθούν στο οργανόγραμμα του προσωπικού του Δήμου Τυρνάβου «με το αναλογούν μισθολόγιο και βαθμολόγιο, βάσει της υπ’ αριθμ. οικ. 17384/174547/25-10-2018 απόφασης του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδος». Όπως επίσης, «να ασφαλιστούμε αναδρομικώς, ήτοι από την 31η-10-2018, στον ΕΦΚΑ έως και σήμερα και να μας καταβληθούν όλες οι οφειλόμενες αποδοχές μας από την 31η-10-2018, ημερομηνία από την οποία είμαστε απλήρωτοι» καταλήγει η αίτηση.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

 

Μουσικό απογευματινό από τις «Φίλες της Αγάπης»

Οι «Φίλες της Αγάπης», κάνοντας την έναρξη της χειμερινής περιόδου, διοργανώνουν μουσικό απογευματινό και καλούν τα μέλη και τις φίλες του Συλλόγου, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα, με σκοπό να περάσουν ευχάριστες ώρες με μουσική, χορό, καλή παρέα και ποιοτικό φαγητό, στην πρόσφατα ανακαινισμένη αίθουσα του Φρουρίου. Στην επιτυχία της εκδήλωσης θα συμβάλουν οι γνωστοί μουσικοί Γιώργος Αποστολόπουλος (τραγούδι) και Αχιλλέας Μπουχλούλης (πλήκτρα) ερμηνεύοντας, μέσα από ένα πλούσιο ρεπερτόριο, τραγούδια όλων των εποχών και για όλα τα γούστα.

 

Υπαίθρια αιμοδοσία
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Υπαίθρια αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 20-26 Νοεμβρίου και τις ώρες 9:30-1:30 το πρωί στην πλατεία Ταχυδρομείου για την ενίσχυση των αναγκών σε αίμα, αλλά και τη διευκόλυνση των εθελοντών αιμοδοτών. Την οργανώνουν οι υπηρεσίες αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και συμμετέχουν ο Δήμος Λαρισαίων και το Παράρτημα Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

 

Εκτακτη Γενική Συνέλευση Δικηγόρων
*ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ *ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Τη στάση του κλάδου, με αφορμή τα εξαγγελθέντα φορολογικά μέτρα, θα καθορίσουν οι Λαρισαίοι δικηγόροι, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας. Στο μεταξύ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας αποφάσισε την αποχή των μελών του από κάθε δίκη, καθώς και από έκδοση διαταγών πληρωμής από δάνεια με αιτούσες τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων, καθώς επίσης και από εντολές προς εκτέλεση, μέχρι και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου.
Με τη διευκρίνιση πως κατά τις ημέρες της αποχής θα χορηγείται άδεια από την ορισθείσα Επιτροπή: Για την παράσταση και συζήτηση υποθέσεων (Πολιτικά και Διοικητικά Δικαστήρια) υπό παραγραφή-προθεσμία, καθώς και για τη συζήτηση αιτήσεων Ασφαλιστικών Μέτρων για τις οποίες έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή. Για τις ποινικές υποθέσεις: Στις αυτόφωρες διαδικασίες, στα κακουργήματα σε περίπτωση κατηγορούμενου που κρατείται κατόπιν καταδικαστικής απόφασης ή προσωρινώς και συμπληρώνεται ο χρόνος κράτησης.
Στα πλημμελήματα όταν συντρέχει περίπτωση παραγραφής, ήτοι όταν έχει συμπληρωθεί από τον χρόνο τελέσεως της πράξεως εξαετία σε α’ βαθμό και επταετία σε β’ βαθμό. Ενώ δεν απαιτείται άδεια για: Καταθέσεις ενδίκων μέσων και βοηθημάτων (αγωγών – διαταγών πληρωμής – προσφυγών – αιτήσεων ακυρώσης κ.λπ.) σε όλες τις διαδικασίες (Πολιτικά και Διοικητικά Δικαστήρια), καθώς και η κατάθεση μήνυσης/έγκλησης (εξαιρουμένων των δικογράφων των άνω υποθέσεων με αιτούσες Τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων). Συζήτηση προσωρινών διαταγών και αιτήσεων αναστολών (Πολιτικά και Διοικητικά Δικαστήρια), συμπεριλαμβανομένων των αναστολών πλειστηριασμών. Αντιρρήσεις (Διοικητικά), κατάθεση προτάσεων (20ήμερο και 100 ημέρες), προσθήκες, εξώδικα και επιδόσεις αποφάσεων, κλήσεις, προσδιορισμοί.

 

 Κλειστή η Παλιά Εθνική στα Τέμπη
*ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ *ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι παρατείνονται οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο.) Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών, από τη χ/θ 5+800 (είσοδος Κοιλάδας Τεμπών, νότιο στόμιο Σήραγγας Τ2 - Ι/Κ Αμπελακίων) έως τη χ/θ 11+800 (Ισόπεδος Κόμβος Ομολίου, εντός ΚΕΠ), με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., μέχρι αύριο Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.
Η αποκλειόμενη κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω του τμήματος του Αυτοκινητοδρόμου από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176) έως τον Η-Α/Κ Ραψάνης (χ/θ 391+108), στο οποίο περιλαμβάνονται οι Σήραγγες Τεμπών Τ1 και Τ2.

 

Αγωνιστική κάθοδος Λαρισαίων συνταξιούχων του ΟΑΕΕ στην Αθήνα

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας ανακοίνωσε πως συμμετέχει οργανωμένα και δυναμικά στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 24/11/2023 στην Αθήνα. «Μετά τη συγκέντρωση όσοι/-ες επιθυμούν να ακολουθήσουν την εκδρομή θα έχει διασκέδαση και διανυκτέρευση στην Αθήνα. Το Σάββατο πρωί στις 25/11/23 αναχώρηση για Σαλαμίνα. Περιοδεία στα αξιοθέατα της Σαλαμίνας, φαγητό και το απόγευμα αναχώρηση για τη Λάρισα. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου (Παπαναστασίου 33).
Τηλέφωνα: Γραφείου 2410-536.618, τηλ. προέδρου 6944 -414.456, τηλ. γ. γραμματέα 6944-345.913».

 

Παράταση αδειών αμπελοφύτευσης

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΕΩΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Παρατείνονται κατά δώδεκα μήνες, από την ημερομηνία λήξης τους, οι άδειες των αμπελοφυτεύσεων που χορηγήθηκαν στο πλαίσιο: α) χορήγησης αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις σύμφωνα με το άρθρο 64 του Καν. (Ε.Ε.) 1308/2013, β) των αναφυτεύσεων σύμφωνα με το άρθρο 66 του ιδίου κανονισμού, γ) των μεταβατικών διατάξεων του άρθρου 68 του ιδίου κανονισμού, oι οποίες λήγουν το 2023 και επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σε περιοχές που επλήγησαν από τα δυσμενή μετεωρολογικά φαινόμενα την άνοιξη του 2023.
Οι ενδιαφερόμενοι αμπελοκαλλιεργητές, προκειμένου να επωφεληθούν της παρεκκλίσεως, υποβάλλουν έως 31 Δεκεμβρίου 2023 σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Λάρισας. Σε περίπτωση που οι αμπελοκαλλιεργητές, με άδειες αμπελοφυτεύσεων που λήγουν το έτος 2023 και επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σε περιοχές που επλήγησαν από τα δυσμενή μετεωρολογικά φαινόμενα της άνοιξης του 2023, δεν προτίθενται να κάνουν χρήση της άδειας και δεν επιθυμούν να επωφεληθούν από την παράταση ισχύος, προκειμένου να μην υποστούν διοικητικές κυρώσεις σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, υποβάλλουν έως 31 Δεκεμβρίου 2023 σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Υπηρεσία (ΔΑΟ Π.Ε. Λάρισας). Για την εφαρμογή των ανωτέρω, οι ενδιαφερόμενοι/-ες πρέπει να προσκομίσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1. Έντυπη αίτηση συνοδευόμενη από την καρτέλα της εκμετάλλευσης από το Αμπελουργικό Μητρώο. Οι αιτήσεις πρέπει να είναι σαφείς και δεόντως αιτιολογημένες. Να αναφέρουν ρητά για ποια τεμάχια αιτούνται παρέκκλιση, εάν πρόκειται για χορηγηθείσα άδειας νέας φύτευσης ή αναφύτευσης και τους λόγους για τους οποίους οδηγούνται στην παρέκκλιση σε συνάρτηση με τα δυσμενή μετεωρολογικά φαινόμενα της άνοιξης του 2023. Επιπλέον, για τις περιπτώσεις που οι ενδιαφερόμενοι/-ες δεν προτίθενται να κάνουν χρήση της άδειας και δεν επιθυμούν να επωφεληθούν από την παράταση ισχύος, αναγράφουν ότι δεν προτίθενται να κάνουν χρήση της άδειας και δεν επιθυμούν να επωφεληθούν από την παράταση ισχύος που προβλέπεται στην παρ. 1 του άρθρου 2 του Καν. (Ε.Ε.) 2023/1619.
2. Τη χορηγηθείσα άδεια φύτευσης των άρθρων 64, 66 του Καν. (Ε.Ε.) 1308/2013, την οποία κατέχουν και δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν.
3. Βεβαίωση από δημόσια υπηρεσία που να επιβεβαιώνει την επικράτηση δυσμενών μετεωρολογικών φαινόμενων την άνοιξη του 2023 για τη συγκεκριμένη περιοχή στην οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η φύτευση του αμπελώνα είτε με άδεια νέας φύτευσης είτε με άδεια αναφύτευσης. Ενδεικτικά αναφέρουμε βεβαιώσεις από τις Διευθύνσεις / Τμήματα / Γραφεία Πολιτικής Προστασίας των Δήμων / Περιφερειακών Ενοτήτων κ.ά., την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία κ.ά.
4. Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό ενισχυτικό ως προς το αίτημά τους.

 

Σαρανταλείτουργο στον Αγιο Αχίλλιο
Στις 15 Νοεμβρίου έως τις 25 Δεκεμβρίου θα τελεστεί στον Άγιο Αχίλλιο ιερό Σαρανταλείτουργο. Κάθε μέρα, κατά τη διάρκεια του αγίου σαρανταημέρου, θα τελείται Θεία Λειτουργία, για την καλύτερη προετοιμασία των πιστών ενόψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων και θα μνημονεύονται τα ονόματα ζώντων και κεκοιμημένων. Οι πιστοί μπορούν να προμηθευτούν το δίπτυχο από τον ναό του Αγίου Αχιλλίου και να προσκομίσουν τα ονόματά τους.


Δωρεές στο Γηροκομείο
- Η Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Περιφέρειας Θεσσαλίας, προσέφερε το εναπομείναν χρηματικό ποσό, μετά τη διακοπή της λειτουργίας του ως άνω Συλλόγου, για τις ανάγκες του Γηροκομείου.
- Το 7ο ΕΠΑΛ, με πρωτοβουλία του διευθυντή κ. Παπαγιάννη και με τη συνεργασία των συνδιδασκόντων, προσέφερε ποσότητα ειδών ατομικής υγιεινής (πάνες, πάμπερς, κ.λπ.) για τις σχετικές απόλυτα ανελαστικές ανάγκες των φιλοξενούμενων του Ιδρύματος.
- Οι οικογένειες Τριαντάφυλλου Καλιακούδα και Γεωργίου Καρακώστα, προσέφεραν το ποσό των 60 ευρώ, στη μνήμη Στέλλας Αδαμοπούλου.
- Η σύζυγος και τα παιδιά του Γεωργίου Σούρλα, προσέφεραν στη μνήμη του, το γεύμα και τον καφέ στις 10-9-2023, με τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατό του.
- Τα παιδιά Γιώργος και Χρήστος Ράπτης, προσέφεραν το γεύμα στις 28-10-2023, στη μνήμη της μητέρας τους, Φωτεινής Ράπτη, με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατό της.
- Στη μνήμη του Γκανάτσου Χρήστου, αντί στεφάνων, προσφέρθηκε χρηματικό ποσό.
- Η κ. Ζαγκλαρά Αγγελική και τα παιδιά της, στη μνήμη του πατέρα τους Αλέξανδρου, προσφέρουν το γιορτινό γεύμα και καφέ στις 25-11-2023, ημέρα Σάββατο, με τη συμπλήρωση 1 έτους από τον θάνατό του.

 

Οι Βλατσιώτες κάνουν εκλογές
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Βλατσιωτών Νομού Λάρισας μεθαύριο Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γαλλικού Ινστιτούτου. Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Γενική Συνέλευση είναι τα εξής: Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου. Οικονομικός απολογισμός. Προτάσεις και επερωτήσεις προς το Δ.Σ. Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου Κων/νος Βασβατέκης μετά από 25 χρόνια και τα μέλη του Δ.Σ. Γίτσα Τζαφέτα, Τάνια Παλαιού και Γιάννης Τζαφέτας μετά από 18 χρόνια, παραδίδουν στη νέα γενιά για να συνεχίσει με «φρέσκες» ιδέες και με πολλή αγάπη για την πατρογονική γη.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass