«Ακαθάριστα τα φρεάτια των ομβρίων στη Γιάννουλη»

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2023 13:56

«Τα φρεάτια ομβρίων στους δρόμους παραμένουν ακαθάριστα, μετά την πλημμύρα, στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης (παλιές και νέες)» ισχυρίζεται η Επιτροπή Πλημμυροπαθών Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης.
Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Ο Δήμος Λαρισαίων, δύο μήνες μετά την καταστροφική πλημμύρα, δεν έχει πλύνει ακόμη τους δρόμους από τις λάσπες που άφησε η πλημμύρα στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης (παλιές και νέες).

Δεν έχει καθαρίσει τα φρεάτια των ομβρίων των δύο οικισμών που έχουν αρκετή λάσπη, με κίνδυνο να μην απορροφούν τα νερά μιας ισχυρής βροχόπτωσης.
Δεν αποκατέστησε τη λειτουργία των θυροφραγμάτων των αγωγών των ομβρίων που εκβάλλουν στον Πηνειό και σε μια ενδεχόμενη έντονη βροχόπτωση μπορεί να δημιουργηθεί πλημμυρικό πρόβλημα.
Δεν έχει καθαρίσει και αποκαταστήσει τις ζημιές στο κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται στις παλιές Εργατικές Κατοικίες, ούτε τα ξενοίκιαστα καταστήματα που βρίσκονται στις πλατείες των δύο οικισμών των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης.
Δεν έχει αποκαταστήσει ακόμη μεγάλο τμήμα του οδοφωτισμού των Εργατικών Κατοικιών. Ούτε έχει προχωρήσει στην αποκατάσταση των δρόμων που υπέστησαν καθίζηση και διάβρωση της ασφάλτου. Αλήθεια, πότε σκοπεύει να τα κάνει αυτά;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass