Προσέφεραν εξοπλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 10ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2023 13:58

Σε μία πράξη προσφοράς και αγάπης προχώρησε η μαθητική κοινότητα του 10ου Γυμνασίου Λάρισας, δωρίζοντας εξοπλισμό για το γραφείο των ιατρών της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Παρουσία του διοικητή του Γ.Ν.Λ., κου Βλαχάκη Γρηγορίου, και της επιστημονικά υπεύθυνης της Παιδιατρικής Κλινικής, κας Αλευρά-Κόκκαλη Σοφίας, καθώς και μελών της διοίκησης του Γ.Ν.Λ., αντιπροσωπία μαθητών/-τριών του σχολείου παρέδωσε τη δωρεά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από το ετήσιο παζάρι, που διοργανώνει το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης του 10ου Γυμνασίου, με τη βοήθεια και την υποστήριξη των καθηγητών/-τριών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Τους μαθητές και τις μαθήτριες συνόδευσαν η διευθύντρια του σχολείου κα Παπαδοπούλου Κωνσταντίνα και οι καθηγήτριες Παπατζέλου Αθανασία και Παπαγιαννοπούλου Ευαγγελία.
Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης δημιουργήθηκε στις αρχές της οικονομικής κρίσης, όπου τα προβλήματα στις οικογένειες άρχισαν να γίνονται εμφανή και στην καθημερινή σχολική ζωή.
Σκοπός του ήταν να στηρίζει, στο μέτρο του δυνατού, συμμαθητές/-τριες του σχολείου και τις οικογένειές τους. Από τότε έως σήμερα, έχει διευρύνει τη δράση του προσφέροντας πάντα αγάπη, αλλά και τα αναγκαία που χρειάζονται τα παιδιά, στο «Χαμόγελο του Παιδιού Λάρισας», στην UNESCO Πειραιώς και Νήσων και στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Στο Εργαστήρι συμμετέχουν εθελοντές μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί του 10ου Γυμνασίου Λάρισας που εργάζονται εκτός σχολικού ωραρίου, με αμείωτη διάθεση για δημιουργία εμφυσώντας κάθε χρόνο στους νεοεισερχόμενους μαθητές και μαθήτριες τις αξίες της προσφοράς, του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης, του ουμανισμού, αλλά και του σεβασμού στο περιβάλλον και τον πλανήτη. Την προσπάθεια στηρίζουν έμπρακτα οι γονείς των παιδιών, οι μαθητικές κοινότητες, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass