«Οίνος Ευφραίνει Καρδίαν...!»

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΕΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2023 13:30

Έναν σπουδαίο Έλληνα τραγουδιστή, τον Μπάμπη Τσέρτο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές που θα βρεθούν στη συναυλία που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου.

Στην εκδήλωση η οποία είναι αφιερωμένη στα τραγούδια του κρασιού και της ταβέρνας θα συμμετέχουν επίσης η Μικτή και Νεανική Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Στεφ. Ευθυμιάδη. Στη συναυλία του Σαββάτου θα παίξουν οι μουσικοί: Μιχάλης Χώτος (μπουζούκι), Θεολόγης Σίκαλος (μπουζούκι), Κώστας Μαντές (πιάνο), Δημήτρης Κατσαβάκης (κιθάρα/μαντολίνο), Γιώργος Κατσάρας (κρουστά), Δημήτρης Πατούλιας (ακορντεόν) και Χρήστος Ανυφαντής (μπάσο). Σημειώνεται ότι η συναυλία εντάσσεται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μουσικής του Πολιτιστικού Συλλόγου το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και χορωδιακό φεστιβάλ τον Δεκέμβριο. Επισημαίνεται παράλληλα ότι το Φεστιβάλ πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.  Για πληροφορίες/προσκλήσεις τηλέφωνο 6934-634.268.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass