Επενδύει στη μελλοντική γενιά

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2023 14:00

Ο επιτυχημένος θεσμός των υποτροφιών σε νέους φοιτητές και φοιτήτριες που θεσπίστηκε από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας να επιβραβεύει τις επιτυχημένες προσπάθειες των μαθητών/-τριών να εισαχθούν σε πανεπιστημιακά τμήματα της επιλογής τους, που έχουν σχέση με το αντικείμενό της.

Η συνεπής και διαχρονική στήριξη της εκπαίδευσης εκφράστηκε κι αυτή τη χρονιά με την απονομή τριών υποτροφιών σε νέους φοιτητές και φοιτήτριες από τους Νομούς Λάρισας, Μαγνησίας και Πιερίας, αξίας 7.000 ευρώ η κάθε μία, οικονομική υποστήριξη η οποία καλύπτει πλήρως τα έξοδα διαβίωσης του πρώτου έτους σπουδών των φοιτητών/-τριών. Οι νέοι υπότροφοι της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 είναι: Ευαγγελόπουλος Νικόλαος, Ν. Λάρισας: Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Σολδάτος Αντώνιος, Ν. Μαγνησίας: Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Γιαννιτσάρας Ιωάννης, Ν. Πιερίας: Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Οι τρεις νέοι υπότροφοι επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» με τις οικογένειές τους, ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Διαχείρισης Αυτοκινητόδρομου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του, για την περίοδο κατασκευής του Έργου έως την ολοκλήρωσή του το 2017, καθώς και για τις εργασίες βαριάς συντήρησης που υλοποιούνται αυτό το διάστημα. Η προορατική στάση στην παροχή οικονομικής στήριξης σε πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες υπογραμμίζει την πίστη της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» στη σημασία της επένδυσης στην επόμενη γενιά μέσω εκπαιδευτικών ευκαιριών, ενισχύοντας έτσι τη θέση της ως κοινωνικά υπεύθυνης εταιρείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass