Σε ετοιμότητα για τον χειμώνα

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2023 13:09

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Του ανταποκριτή μας)

To Συντονιστικό Όργανο όσων υπηρεσιών εμπλέκονται στην Πολιτική Προστασία συνεδρίασε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τυρνάβου για τον επερχόμενο χειμώνα.

Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τυρνάβου Κώστας Χρυσοβέργης, με σκοπό να υπάρχει συντονισμός Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, Στρατού και άλλων υπηρεσιών με τον Δήμο Τυρνάβου, όπως και πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση ακραίων φαινομένων, όπως χιονοπτώσεις και παγετός.
Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των οχημάτων σε περίπτωση σφοδρής χιονόπτωσης και παγετού στην περιοχή μας, αλλά και στο πως θα υπάρξουν περιπολίες για την άμεση παροχή βοήθειας. Από τον Δήμο Τυρνάβου παρέχονται ένας φορτωτής, οχήματα και προσωπικό της ομάδας Πολιτικής Προστασίας για εκχιονισμό, ενώ διαθέτει μια αλατιέρα για την πρόληψη του παγετού σε δρόμους και γέφυρες της αρμοδιότητάς του.
Από όλες τις πλευρές τονίστηκε ότι υπάρχει συνεχής επικοινωνία μεταξύ των φορέων για τη στοχευμένη δράση απέναντι σε κάθε ακραίο καιρικό φαινόμενο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass