Εκλεψαν 220 τσουβάλια ζωοτροφών

Από την αποθήκη των «Αδέσποτων Εθελοντών Λάρισας» και τις πούλησαν

Δημοσίευση: 26 Νοε 2023 14:21

Τρεις Λαρισαίοι, σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε υπόθεση κλοπής, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων κλοπής και συγκεκριμένα ζωοτροφών.

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών υποβλήθηκε δικογραφία σε βάρος δυο Λαρισαίων, 30 και 32 ετών, αλλά και ενός 35χρονου κατοίκου χωριού του Δήμου Κιλελέρ, σε αγρόκτημα του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλεμμένων ζωοτροφών.
Αναλυτικότερα, όπως καταγγέλθηκε από εκπρόσωπο της φιλοζωικής οργάνωσης «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας», το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 20 Νοεμβρίου, παραβίασαν τη μεταλλική, συρόμενη πόρτα αποθηκευτικού χώρου, που παραχώρησε ο Δήμος Λαρισαίων στη φιλοζωική οργάνωση, προκειμένου να συγκεντρώνει δωρεές για τα αδέσποτα ζώα.
Ο 30χρονος και ο 32χρονος, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, με αγροτικό αυτοκίνητο έκλεψαν 220 σάκους με τροφές (για σκυλιά και γάτες) η αξία των οποίων ανέρχεται σε 8.000 ευρώ.
Τις κλεμμένες ζωοτροφές τις μετέφεραν στο αγρόκτημα του 35χρονου, στον οποίο και πούλησαν ορισμένους σάκους. Προχθές το μεσημέρι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ερεύνησαν αποθήκη στο αγροτεμάχιο του 35χρονου, όπου βρήκαν 97 συσκευασίες από τις κλεμμένες ζωοτροφές, συσκευασίες που – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» - αναγνωρίστηκαν από τον εκπρόσωπο της φιλοζωικής οργάνωσης. Οι κλεμμένες συσκευασίες αποδόθηκαν στη φιλοζωική οργάνωση.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass