Οδηγός της επόμενης ημέρας η κοινωνία...

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΧΘΕΣ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ - ΑΓ. ΜΠΟΥΜΑΡΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΚΟΥΛΗ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2023 13:14

Με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην επόμενη ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Δήμου Λαρισαίων και την πορεία της παράταξης, συνεδρίασε χθες η Ολομέλεια της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Λάρισας στο Επιμελητήριο.

Τοποθετούμενος για την εκδήλωση ο γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ κ. Άγης Μπουμαρσόπουλος εξήγησε πως πρόκειται για μια διαδικασία η οποία αφορά στην «επόμενη ημέρα», εξηγώντας πως μέσα από αυτή τη διαδικασία «θα ακούσουμε ιδέες, προτάσεις και γενικά θα αφουγκραστούμε όλο αυτό που ο κόσμος μας έλεγε προεκλογικά πως θα περάσει στην επόμενη ημέρα μετεκλογικά». Ως στόχο της επόμενης ημέρας έθεσε την ενότητα, τη συζήτηση και τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Παρούσα στη διαδικασία και η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Λάρισας κ. Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία ανέφερε πως «συμμετέχουμε σε μια διαδικασία ανοιχτή και δημοκρατική, όπως έχουμε μάθει να κάνουμε στο ΠΑΣΟΚ και το τοπικό ΠΑΣΟΚ με πρωτοβουλία της Δημοτικής Οργάνωσης. Συγχαίρω για την πρωτοβουλία αυτή που κάνουν μια εκλογοαπολογιστική συνέλευση όπως λέει και το καταστατικό. Καλούμε τον κόσμο για να εμπλουτίσουν τις απόψεις τους όλα τα στελέχη και τα μέλη, να ακούσουν τον παλμό του κόσμου και να πάρουν αποφάσεις δημιουργίας. Η αυτοοργάνωση, την οποία έχουμε εισάγει με το καταστατικό μας, είναι μια διαδικασία ζώσα, ρέουσα και δυναμική, η οποία εξελίσσεται καθημερινά. Αυτή τη διαδικασία την επικυρώνουμε με αυτή τη συνέλευση των μελών και θα δούμε την τοπική πορεία του ΠΑΣΟΚ κοιτώντας το αύριο. Θα ακούσουμε τους πάντες και ο στόχος είναι να προχωρήσουμε μπροστά και να ενωθούμε με την κοινωνία. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ενωθεί με την κοινωνία, αποφεύγοντας προσωπικές στρατηγικές και όλα εκείνα που το έχουν τραυματίσει πάρα πολύ στο παρελθόν». Για το ποια μπορεί να είναι η επόμενη ημέρα, είπε πως «η εικόνα είναι αισιόδοξη. Έχουμε μια νέα θητεία και το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει οργανωμένα να σταθεί δίπλα, αλλά και απέναντι όταν χρειαστεί. Στη νέα Δημοτική Αρχή θα πρέπει να δώσουμε κοινές λύσεις στα πολύ μεγάλα προβλήματα μετά τις πλημμύρες, τις θεομηνίες και τις καταστροφές. Επίσης, θα πρέπει να ξεδιπλώσουμε τη δημοκρατική μας πρόταση. Τι πιστεύουμε εμείς για την αυτοδιοίκηση, για τους πόρους και τα έργα που πρέπει να γίνουν. Τι πιστεύουμε για το πράσινο και την κλιματική κατάρρευση. Αυτά είναι θέματα που χρειάζονται συζήτηση και εμείς είμαστε εδώ για να ετοιμάσουμε προτάσεις και να τα συζητήσουμε ανοιχτά με την κοινωνία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass