Ορκωμοσία νέων συμβούλων μετά από παραιτήσεις

Στον Δήμο Τεμπών

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2023 13:14

Ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης προχώρησε στην ορκωμοσία νέων συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων, στο Δημαρχείο Μακρυχωρίου, λόγω παραίτησης τακτικών συμβούλων τους, τις οποίες και αποδέχθηκε.

Οι νέοι σύμβουλοι δεσμεύθηκαν να αναλάβουν τα καθήκοντά τους με ευθύνη και αφοσίωση προς τους πολίτες του Δήμου και παρουσίασαν τις προτεραιότητές τους και τις δεσμεύσεις τους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ανάπτυξη του Δήμου. Ο δήμαρχος κ. Μανώλης εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του και την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες και την αφοσίωση των νέων συμβούλων. «Η νέα Δημοτική Αρχή Τεμπών αναμένει με ενδιαφέρον τη συνεργασία των νέων αιρετών αντιπροσώπων της. Ως Δήμαρχος δεσμεύομαι να συνεργαστώ για την υλοποίηση έργων και πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στην ευημερία της τοπικής κοινωνίας» τόνισε, απευθυνόμενος στους ορκισθέντες, ο κ. Μανώλης
Οι ορκισθέντες σύμβουλοι των Δημοτικών Κοινοτήτων ήταν οι εξής: Τσιλίκης Γιώργος σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων, Κοσμάνος Σπυρίδων σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ελάτειας, Σεβδαλής Ελευθέριος σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καλοχωρίου, Σκρίμπα - Τόπη Ελευθερία σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καλοχωρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass