Ο Τύρναβος τίμησε τον πολιούχο του

Πλούσιες εκδηλώσεις για τον Αγιο Γεδεών

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2023 13:17

Με λαμπρότητα και παρουσία ιεραρχών, επίσημων, αλλά και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις στον Τύρναβο για τον πολιούχο του Άγιο Γεδεών.

Την πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό τέλεσαν ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος, συγχοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και του οικοδεσπότη Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμου, με σχεδόν άπαντες τους ιερείς της Μητροπόλεως. Στην επίσημη δοξολογία στην Κεντρική πλατεία παρέστησαν οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Βασίλης Κόκκαλης, ο νέος δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής, ο απερχόμενος δήμαρχος Ιωάννης Κόκουρας, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η πόλη που θέλουμε» Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι, δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, ο διοικητής του Α.Τ. Τυρνάβου, καθώς και ο υποδιοικητής, ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Λάρισας και άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.
Λαμπρότητα στις εκδηλώσεις έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου που προπορευόταν της πομπής και παιάνιζε εμβατήρια, ενώ έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο μπροστά στον Άγιο Γεδεών.
Τιμητικό άγημα εφέδρων αξιωματικών απέδωσε τιμές, μετέφεραν την Ιερά Εικόνα, ενώ συνόδευαν την Αγία Κάρα κατά την περιφορά τους στους δρόμους του Τυρνάβου.
Στην ομιλία του ο σεβασμιότατος Λαρίσης κ. Ιερώνυμος εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή όλων στη μεγάλη γιορτή και ευχήθηκε υγεία, Χρόνια πολλά για το νέο έτος, ενώ ευχαρίστησε τους καλεσμένους ιεράρχες οι οποίοι στηρίζουν με την παρουσία τους τον τόπο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass