Οι Λαρισαίοι υποδέχτηκαν το 2024 στο Φρούριο

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ -Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΚΕΦΙ»

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2024 13:21

Φαναράκια στον ουρανό, βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα μέρα, την Ελένη Τσαλιγοπούλου να τραγουδά..., όλα τα είχε η εκδήλωση για την αλλαγή της χρονιάς που έγινε στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Λαμπρούλη στον λόφο του Φρουρίου την περασμένη Κυριακή το βράδυ.

Ακόμη και δύο δημάρχους επί σκηνής!
Απόστολος Καλογιάννης και Αθανάσιος Μαμάκος, σε έναν ισχυρό συμβολισμό ενότητας, αποχαιρέτησαν το 2023 και προϋπάντησαν το 2024 μαζί, ευχόμενοι περισσότερη αγάπη και ενότητα.
Ο κ. Καλογιάννης στην τελευταία του αλλαγή χρονιάς ανέφερε ότι «Το 2024 να είναι μια χρονιά γεμάτη αγάπη, ειρηνική, με περισσότερα χαμόγελα και πολλές αγκαλιές για τη Λάρισά μας και την κοινωνία μας. Για τη Λάρισα που αγαπάμε και που θέλουμε να πάει ακόμη πιο ψηλά, χρονιά πολλά!», ενώ ο κ. Μαμάκος στην παρθενική του τελετή υποδοχής του νέου έτους ως δήμαρχος τόνισε ότι «Η χρονιά που φεύγει πλήγωσε τη Λάρισα και πληγωμένη υποδέχεται το νέο έτος. Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που έζησαν τις καταστροφές, έχασαν τις περιουσίες τους. Χρέος μας είναι να βοηθήσουμε τους συμπολίτες να επουλώσουν τις πληγές και να κάνουμε μια πόλη ανθεκτική, ασφαλή, σίγουρη».
Απερχόμενος και νέος δήμαρχος, μέτρησαν αντίστροφα για την αλλαγή του έτους, ενώ με το «Καλή χρονιά, Χρόνια πολλά» πυροτεχνήματα φώτισαν τον λαρισαϊκό χειμωνιάτικο ουρανό, και με τον ήχο τους έδιωξαν το κακό. Αμέσως μετά εκατοντάδες φαναράκια αφέθηκαν να πάρουν τον δρόμο τους για τον ουρανό, μεταφέροντας τις ευχές και τις προσδοκίες που κρύβει ο καθένας στην καρδιά του.
Ακολούθως η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Τσαλιγοπούλου πήρε τη σκυτάλη και «ζέστανε» τον κόσμο με τα τραγούδια της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass