Σύντομες Ειδήσεις

Θερμαινόμενος χώρος για το ψύχος το Θέατρο Τυρνάβου

Ενόψει των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο, ο Δήμος Τυρνάβου ενημερώνει ότι ο χώρος του Δημοτικού Θεάτρου Τυρνάβου (θερμαινόμενος χώρος) διατίθεται για την προστασία και τις ανάγκες των ευάλωτων πολιτών.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906-530.118. Για τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου θα παραμείνουν διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του ψύχους τα γραφεία των κοινοτήτων.

 

Αιμοδοσία στη Νίκαια

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Νίκαιας ο «Άγιος Σπυρίδων» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου, τις ώρες 9:00 – 12:30, στην αίθουσα του Περιφερειακού Ιατρείου Νίκαιας.

 

Ομιλία στη ΓΕΧΑ

Αύριο Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 6:00 μ.μ., στην αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α. (οδός Μανδηλαρά 14), θα γίνει ομιλία από τον π. Κύριλλο Ιατρό, ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, με θέμα: «Εκείνον δει αυξάνειν, εμέ δε ελαττούσθαι». Την εκδήλωση οργανώνει το Τμήμα Λάρισας της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή».

 

Αγρυπνία για τη μνήμη του Αγ. Αντωνίου στον Αγ. Αχίλλιο

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, στις 9.00 το βράδυ, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία για τη μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Αντωνίου του Μεγάλου, στον Άγιο Αχίλλιο Λαρίσης.
Η Αγρυπνία θα περιλαμβάνει την Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου, τον Όρθρο μετ’ αρτοκλασίας και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί χριστιανοί θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων. Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου το πρωί δεν θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αχίλλιο.

 

Εκδήλωση για τη Γάζα

Εκδήλωση-συζήτηση οργανώνει το ΚΚΕ (μ-λ) στη Λάρισα, αύριο Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 10:30 π.μ., στο «Περίπου», στην οδό Πατρόκλου 10.Το θέμα που θα συζητηθεί αφορά στον πόλεμο στη Γάζα και όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι οργανωτές στόχος είναι «να αναπτυχθεί ένα μαζικό αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό κίνημα για να σταματήσει η χώρα μας να εμπλέκεται στη σφαγή στη Γάζα, για να φύγουν από τον τόπο μας οι αμερικανονατοϊκοί που εξοπλίζουν το σιωνιστικό κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ».

 

Κόβουν πίτα οι Βερδικουσιώτες

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Σύλλογος Βερδικουσιωτών Ν. Λάρισας αύριο Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (Βενιζέλου 153-155, 3ος όροφος). Τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων θα ψάλλουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ο Σύλλογος θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά.

 

Κόβει πίτα ο Σύλλογος Νερομύλων

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νερομύλων θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα αύριο Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 11:00 π.μ., στο πρώην σχολείο Νερομύλων.

 

Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου

Tην Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, εορτή του Αγίου Γεωργίου νεομάρτυρος εν Ιωαννίνοις, εορτάζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός του Αγίου με το εξής πρόγραμμα:
- Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, παραμονή της εορτής και ώρα 17:30 θα ψαλεί ο Μέγας Αρχιερατικός πανηγυρικός Εσπερινός,χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμου, μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος.
- Την Τετάρτη στις 7:30 π.μ., θα ψαλεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετά θείου κηρύγματος και της τελετής του Υψώματος.
- Το απόγευμα της ιδίας ημέρας και ώρα 17:00 θα ψαλεί η ακολουθία του Εσπερινού, ο Μέγας παρακλητικός Κανών του Αγίου και θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου πέριξ της συνοικίας.
- Προς αγιασμό των πιστών, θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις, το οποίο φυλάσσεται εις τον Ιερό Ναό.

 

Εκδρομή «Υπαίθριου Ζωής» στο Περτούλι

Το τουριστικό τμήμα του Συλλόγου «Υπαίθριος Ζωή» Λάρισας
θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου και στην Ελάτη την Κυριακή 28 Ιανουαρίου. Για πληροφορίες και κρατήσεις, καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή 7-9 μ.μ. και Πέμπτη 11 π.μ.-1 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Μανδηλαρά 5β, στον 2ο όροφο και στο τηλέφωνο 2410-250.818.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass