ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Πρόγραμμα κατάρτισης υγιεινής και ασφαλείας τροφίμων

Δημοσίευση: 08 Νοε 2014 10:20 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:01

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το "Πιστοποιημένο πρόγραμμα Υποχρεωτικής Κατάρτισης Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων αρμοδιότητας ΕΦΕΤ" που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων σε συνεργασία με το κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου της ΕΣΕΕ με τίτλο "Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφαλείας Τροφίμων". Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στις 4 και 6 Νοεμβρίου 2014 και ήταν διαρκείας 10 ωρών, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διδασκαλίας του συλλόγου και αφορούσε στους εργοδότες και τους εργαζομένους των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Οι καταρτιζόμενοι θα λάβουν από το ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ προσωρινές βεβαιώσεις παρακολούθησης εκπαιδευτικού προγράμματος 1 έως ότου προγραμματιστεί από τον ΕΦΕΤ η διαδικασία διεξαγωγής των εξετάσεων που μετά από την επιτυχή περάτωση της προβλεπόμενης δοκιμασίας θα λάβουν την επίσημη βεβαίωση του ΕΦΕΤ.

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους καταρτιζόμενους που συμμετείχαν για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος, καθώς και το παράρτημα Τρικάλων του ΚΑΕΛΕ για την άψογη συνεργασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass