Κοπή βασιλόπιτας στην Κουλούρα

Παρουσία του δημάρχου Τεμπών Γ. Μανώλη

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2024 13:30

Στην πρόσκληση για την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κρανέας, του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουλούρας και του ιερέα της ενορίας ανταποκρίθηκε ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο ιερέας του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κουλούρας π. Βίκτωρ ευλόγησε και στη συνέχεια έκοψε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία στα σπιτικά τους. Στη συνέχεια, κλήρος και λαός μετέβησαν στην ταβέρνα του οικισμού και σε μια σεμνή και λιτή εκδήλωση ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουλούρας έκοψε τη βασιλόπιτα, την οποία ευλόγησε ο ιερέας της ενορίας π. Βίκτωρ, με την παρουσία του δημάρχου, Γιώργου Μανώλη, της δημοτικής συμβούλου, Ζωής Σαραντοπούλου – Παρίση, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κρανέας, Γιάννη Μήτσιου, του προέδρου του Π.Σ. Κουλούρας, Δημήτρη Μαϊμάρη, του μέλους του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κρανέας, Γιώργου Τζίκα, προέδρων συλλόγων και φορέων και πλήθους κόσμου. «Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ σήμερα, μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο, τον ιερέα της ενορίας, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κρανέας και φυσικά όλους εσάς, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτήν την εκδήλωση που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη πολιτιστική μας κληρονομιά και δίνει σε όλους την ευκαιρία να συναντηθούμε και να ευχηθούμε για ένα ευτυχισμένο και εποικοδομητικό έτος», δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Μανώλης. «Πριν λίγο, μετά τη Θεία Λειτουργία, κόψαμε τη βασιλόπιτα του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κουλούρας, αποδεικνύοντας ότι η εκκλησία στέκεται παντοιοτρόπως αρωγός και στο πλάι των κατοίκων του μικρού, αλλά πάντοτε ζωντανού οικισμού Κουλούρας. Η κοπή της βασιλόπιτας αντιπροσωπεύει την αρχή ενός νέου έτους, αποτελεί μια ευκαιρία να συναντηθούμε όλοι μαζί, να ανταλλάξουμε ευχές και να ενισχύσουμε τους δεσμούς αλληλεγγύης, συνεργασίας και συνέργειας για το καλό των πολιτών μας», καταλήγει ο κ. Μανώλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass