«Φιέστα η συνάντηση της Νίκαιας»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2024 13:25

Με αφορμή τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αυγενάκη, επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου, και τους προέδρους των Κοινοτικών Συμβουλίων των παρακάρλιων χωριών, με πρωτοβουλία του δημάρχου Κιλελέρ κ. Νασιακόπουλου, η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Κιλελέρ ανακοινώνει:

«οι συνδημότες μας κάτοικοι αυτών των χωριών, αγρότες που ξεσπιτώθηκαν και είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τις πλημμύρες του Σεπτέμβρη του 2023, που δίνουν αγώνα επιβίωσης με συγκεκριμένο πλαίσιο αιτημάτων προς την κυβέρνηση, είδαν για άλλη μια φορά το αλαζονικό πρόσωπο της κυβέρνησης από τον ίδιο τον Υπουργό, με ανέξοδες, αόριστες υποσχέσεις του ύφους «όταν μπορέσουμε, όσο μπορέσουμε και με την ανοχή της Ε.Ε.».
Ήταν μια φιέστα, μια συνάντηση ημετέρων σε φιλικό κλίμα, μια προσπάθεια να πνίξουν στα λασπόνερα την αγανάκτηση των αγροτών από την αντιλαϊκή πολιτικής τους, από την εγκληματική ανεπάρκεια αναγκαίων έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης. Ο αγώνας των αγροτών έχει δρόμο μπροστά, με τα δίκαια αιτήματά τους, χωρίς καμία ανοχή προς την κυβέρνηση. Η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν και θα είναι αγωνιστικά δίπλα στους συνδημότες μας, μέσα από το οργανωμένο αγροτικό, λαϊκό κίνημα, τους τοπικούς κοινωνικούς φορείς και με τις προτάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο για την εξυπηρέτηση των πραγματικών σύγχρονων λαϊκών αναγκών, για καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών μας».
Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας πως στηρίζουν τα αιτήματα των αγροτών που βρίσκονται στον δρόμο μέσα στο καταχείμωνο, διεκδικώντας λύσεις για να μπορέσουν να γυρίσουν στα σπίτια τους, για να ζήσουν με ανθρώπινη αξιοπρέπεια στον τόπο τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass