Στις Φυλακές Λάρισας εμπλεκόμενος στην «Greek Mafia»

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2024 14:31

Στις Φυλακές Λάρισας κρατείται ένας 40χρονος υπήκοος Γεωργίας ο οποίος, σύμφωνα με έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., φέρεται ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση της «Greek mafia».
Ο 40χρονος, τον περασμένο Νοέμβριο, με αφορμή καταδικαστική απόφαση σε βάρος του για κλοπές, προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις Φυλακές Λάρισας, ενώ αργότερα ταυτοποιήθηκε και το γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, με τη συνδρομή εξειδικευμένων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., ο 40χρονος Γεωργιανός φέρεται ως εμπλεκόμενος στην απόπειρα ανθρωποκτονίας ημεδαπού, στις 3 Ιουλίου 2023 σε αγροτική περιοχή στο Πλατανόδασος Σβορώνου Πιερίας.
Υπενθυμίζεται ότι στις δηλώσεις σχετικά με εξάρθρωση διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας διέπρατταν ανθρωποκτονίες, εκρήξεις και εμπρησμούς η Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου σχετικά με την απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Πιερία είχε αναφέρει πως «δύο επιβαίνοντες σε μοτοσικλέτα, προσέγγισαν το όχημα που οδηγούσε το θύμα και πυροβόλησαν εναντίον του, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του. Στη συνέχεια εγκατέλειψαν τη μηχανή και διέφυγαν με όχημα που οδηγούσε συνεργός τους. Κατά την αυτοψία στον χώρο βρέθηκαν 5 κάλυκες. Από την προανάκριση ταυτοποιήθηκαν ο φυσικός αυτουργός της επίθεσης και ο οδηγός του οχήματος που διέφυγαν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass