Πολύτιμο αγαθό η δημοκρατία

ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2024 13:33

Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 1ου Γενικού Λυκείου Φαρσάλων συνάντησε ο βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, με την ευκαιρία της επίσκεψής τους στη Βουλή των Ελλήνων.
Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού καλωσόρισε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς συνοδούς τους Ζησούλα Γκουτσιουκώστα, Σταματία Μαμαλούδη, Βασίλη Σταυρόπουλο, Ελένη Γκιουμούσια, Ευθυμία Μπουλούτσου, Ελένη Σκεμπέ και Χρυσούλα Φούφα, ενημέρωσε τα παιδιά για την ιστορία και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, στο πλαίσιο της ομιλίας του, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αξία του δημοκρατικού πολιτεύματος, επισημαίνοντας: «Ο χώρος, στον οποίο βρίσκεστε, είναι χώρος δημοκρατίας, ελευθερίας και γόνιμης ανταλλαγής απόψεων. Η δημοκρατία αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά, που απολαμβάνουμε. Είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά των προγόνων μας. Το πολίτευμά μας αποτελεί θεμέλιο λίθο για την εύρυθμη λειτουργία της ελληνικής κοινωνίας και για την ευημερία των πολιτών της. Για αυτό και οφείλουμε να το προστατεύουμε ως «κόρη οφθαλμού»».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass