Νέα μέλη στα νομικά πρόσωπα του Δήμου Τυρνάβου

Εκλέχθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2024 13:01

Εκλέχθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου, τα νέα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων του.

Συγκεκριμένα είναι τα εξής:
-Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δεληχείου Ιδρύματος «Άντωνίου και Ευαγγελίας Δεληχά»: πρόεδρος Άννα Τσανη, μέλη Μαλάκος Ιωάννης, Δούλη Ευαγγελία, Βασιλείου Λεωνίδας, Τόκας Θεόδωρος, Μπαντόγιας Νικόλαος, Στούπας Δημήτριος, Ζορμπά Χρήστος, Τσιάλτα Αικατερίνη, Μαλάκος Ιωάννης, τακτικό Ζώης Δημήτριος.
-Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τυρνάβου: πρόεδρος Κοψαχείλης Ευθύμιος, αντιπρόεδρος Σπάχος Γεώργιος, μέλη Μαμανού Ευγενία, Μπλάνας Σωτήριος, Γκούμα Κερασία, Γκανάτσιος Απόστολος, Χρυσοβέργης Κωνσταντίνος.
-Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τυρνάβου: πρόεδρος Βαρδιοπούλου Εύη, αντιπρόεδρος Χατζηκράχτης Παναγιώτης, Πατσή Κωνσταντίνα, Γραββάνης, Μάμμος Χρήστος, Κατσαρός Χριστόφορος.
-Ο περιβαλλοντικός ή κοινωνικός φορέας της περιοχής, ο οποίος θα συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης — Αποχέτευσης Τυρνάβου (ΔΕΥΑΤ) είναι το Σωματείο Οικοδόμων.
-Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης — Αποχέτευσης Τυρνάβου (ΔΕΥΑΤ): πρόεδρος Στέλιος Τσικριτσής, μέλη Μπάσμπα Διαμάντω, Μπαντόγιας Νικόλαος, Βασιλείου Λεωνίδας, Σπάχος Γεώργιος, Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι, εκπρόσωπος Λαζογιάννης Νικόλαος, Σακελλάρης Απόστολος, Γεράση Ελένη.
-Αιρετοί αντιπρόσωποι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Π.Ε. Λάρισας (ΦοΔΣΑ): Νίκος Μπαντόγιας και Παλιοτζίκας Χρήστος.
-Εκπρόσωποι του Δήμου Τυρνάβου, στη γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας: Στέλιος Τσικριτσής, Νίκος Μπαντόγιας, Διαμάντω Μπάσμπα και Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι.
Πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα, ενώ στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν μεταξύ άλλων οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ και οι κινήσεις του Δήμου επί του θέματος, η συζήτηση του δημάρχου Τυρνάβου με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών και της αγροτικής οδοποιίας, καθώς και οι αγροτικές κοινοποιήσεις που είναι σε εξέλιξη.
Η αντιπολίτευση εξέφρασε τη στήριξή της στους αγρότες και πρότεινε μια κοινή απόφαση του συμβουλίου που θα ζητά την ένταξη του Δήμου Τυρνάβου στις αποζημιώσεις για τον «Daniel».
Τέλος ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε επαφές του με ζωόφιλους της περιοχής, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στο θέμα των αδέσποτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass