Στον υφυπ. Εργασίας για θέματα αναπληρωτών καθηγητών της ΔΥΠΑ

Ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Καπετάνος

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2024 13:11

Τον υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Σπανάκη επισκέφτηκε στο Υπουργείο ο βουλευτής Λάρισας, της Ν.Δ. Χρήστος Καπετάνος μαζί με αντιπροσωπεία αναπληρωτών καθηγητών της ΔΥΠΑ Λάρισας για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση των εργασιακών ζητημάτων που αφορούν το Νομό Λάρισας και όχι μόνο.

Να σημειωθεί ότι ο Λαρισαίος βουλευτής μεταφέρει καθημερινά πολλαπλά ζητήματα που προκύπτουν στη Θεσσαλία, στα κέντρα λήψης αποφάσεων, όπως κι αυτή τη φορά.
Ο κ. Καπετάνος έθεσε στον υφυπουργό θέματα που αφορούν τον τομέα της εργασίας ιδιαίτερα για τον Νομό Λάρισας, ενώ έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος για θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της τεχνικής εκπαίδευσης στις επαγγελματικές σχολές, τονίζοντας την ανάγκη της μόνιμης στελέχωσης με επιπλέον προσωπικό για τις Σχολές Μαθητείας της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) Λάρισας.
Κατά την έξοδό του από το Υπουργείο Εργασίας ο Χρήστος Καπετάνος σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο υφυπουργός κ. Σπανάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που του παρατέθηκαν, καθώς και άμεση και ενεργή αντίληψη στα θέματα αυτά, ενώ επισήμανε πως θα ανανεώσει σύντομα το ραντεβού μαζί του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass