«Αυγή» με ψύχος στην Π.Ε. Λάρισας

ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2024 13:31

Φουλάρουν τα ντεπόζιτα των εκχιονιστικών και των μηχανημάτων έργων στον Δήμο Λαρισαίων, στο πλαίσιο της οργάνωσης για την αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων, αν και το καιρικό φαινόμενο «Αυγή» που εξελίσσεται αυτές τις ημέρες έφερε μόνο χαμηλές θερμοκρασίες στην Π.Ε. Λάρισας και λίγες νιφάδες χιονιού στα ορεινά της.

-Στον Δήμο Αγιάς ξημέρωσε χθες με λιακάδα στις περισσότερες περιοχές του, ενώ χιονόπτωση παρατηρήθηκε στα ορεινά του, όπως σε Ομόλιο, Ανατολή και Μεγαλόβρυσο. Μάλιστα, από νωρίς το πρωί γκρέιντερ της Περιφέρειας Θεσσαλίας καθάρισαν τους επαρχιακούς δρόμους Δήμητρα-Ανατολή και Ανατολή-Μεγαλόβρυσο, και η κίνηση οχημάτων πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα.
-Στον Δήμο Φαρσάλων η κακοκαιρία «Αυγή» άφησε πίσω της μια ελαφρά χιονόστρωση στα κεραμίδια των σπιτιών της Σκοπιάς Φαρσάλων που βρίσκεται σε υψόμετρο 495 μέτρων και ψηλά στα βουνά της περιοχής. Όσον αφορά τη θερμοκρασία, στο συγκεκριμένο σημείο άγγιξε τους -1,7 βαθμούς Κελσίου στις 06:27 τα ξημερώματα.
Χωρίς χιόνι πιο χαμηλά στο Ναρθάκι σε υψόμετρο 321 μέτρων η θερμοκρασία ήταν μισό βαθμό πάνω από το μηδέν, το ίδιο και στους Χαλκιάδες σε υψόμετρο 271 μέτρων, ενώ στην πόλη των Φαρσάλων η χαμηλότερη θερμοκρασία στις 06:50 ήταν στους 1,4 βαθμούς Κελσίου πάνω από το μηδέν.
-Χιονισμένο εμφανίζει τον Κίσσαβο κάμερα του «Meteo Thessalia Team» στη θέση «Κάναλος», στα 1.605 μέτρα, στο καταφύγιο.
Η κάμερα «βλέπει» δυτικά νοτιοδυτικά την κορυφή του Κισσάβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass