Κρίση στις σχέσεις εφήβων

* ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2024 14:40

Βιωματικό εργαστήρι δύο ωρών με θέμα: «Κρίση στις σχέσεις εφήβων, αντιπαραθέσεις, αποκλίνουσες συμπεριφορές μαθητών και μαθητριών» πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Γιάννουλης.

Το εργαστήρι οργανώθηκε από τον συντονιστή και στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης ΠΕ. Λάρισας- ΟΚΑΝΑ κ. Πιτσίλκα, ο οποίος συνεργάστηκε με τα παιδιά τμήματος της Β’ τάξης του Γυμνασίου Γιάννουλης. Μέσα από τη χρήση βιωματικών τρόπων μάθησης, παιχνιδιών, κίνησης και ζωγραφικής, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν μεταξύ τους και να αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας, βασιζόμενες σε αξίες, που θα τους βοηθήσουν στη δημιουργία υγιών σχέσεων σε όλους τους τομείς της ζωής τους.
Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του διευθυντή του σχολείου Β. Γιαννόπουλου, στα πλαίσια της εσωτερικής αξιολόγησης της σχολικής μονάδας και συγκεκριμένα από την ομάδα των εκπαιδευτικών που ασχολείται με τον άξονα «Σχέσεις μαθητών/τριων» και αποτελείται από τις εκπαιδευτικούς: Αικ. Βαλδούμα, Ε. Μπιώτη, Αικ. Τσολακίδου και Δ. Χρήστου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass