Ευχές και νέες δράσεις για το 2024

* ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΙΛΕΛΕΡ «Η ΑΓΑΠΗ»

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2024 14:50

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Δήμου Κιλελέρ «Η ΑΓΑΠΗ» μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα και με μεγάλη συμμετοχή των φίλων και μελών του συλλόγου στο καφέ «Ήδιστον» στην πλατεία της Νίκαιας.

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. αντάλλαξαν ευχές με τα μέλη του Συλλόγου, για μια ευτυχισμένη χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα, στέλνοντας μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Ο σύλλογος εξακολουθεί με τη δράση του και με τη βοήθεια των μελών και των χορηγών του να στηρίζει πάνω από 250 οικογένειες του Δήμου Κιλελέρ έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν κατά το δυνατόν τα δεκάδες προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητά τους.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Εθελοντισμού και Πρόνοιας κ. Ανδριάνα Κομήτσα, η δημοτική σύμβουλος κ. Ελπινίκη Ζουμπελούλη, ο τοπικός σύμβουλος κ. Κων/νος Παναγούλης, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ν. Λεύκης κ. Κουρεούδη Μαρία, ο πρώην δήμαρχος Κιλελέρ πατέρας Ρίζος Κομήτσας, ο οποίος ευλόγησε την πίτα μαζί με τον εφημέριο της Νίκαιας Πατέρα Αριστείδη, μέλη φορέων και συλλόγων κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass