Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κιλελέρ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2024 15:01

Σε αποκριάτικους ρυθμούς κινείται αυτές τις μέρες ο Δήμος Κιλελέρ.

Εκδηλώσεις για την Τσικνοπέμπτη και τριήμερες αποκριάτικες εκδηλώσεις στις 16, 17 και 18 Μαρτίου διοργανώνονται σε χωριά του Δήμου. Σε συνέντευξη Τύπου, πλαισιωμένος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τόνισε τα εξής: «Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα χωριά του Δήμου γίνονται υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ και σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες, τους κατά τόπους συλλόγους και διάφορους φορείς. Η συνεργασία και η πολιτική των «ανοιχτών θυρών» ήταν και παραμένει κυρίαρχη αντίληψη της Δημοτικής Αρχής γενικά και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού ειδικότερα. Και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, συνεργαστήκαμε απρόσκοπτα με όλες τις τοπικές κοινότητες και τους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον Δήμο, ικανοποιώντας τα αιτήματά τους για τον εορτασμό των αποκριών. Όλες οι αιτήσεις που κατέθεσαν, είτε οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων είτε οι σύλλογοι, έγιναν αποδεκτές χωρίς αποκλεισμούς. Σήμερα, παραμονές του εορτασμού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Δήμος Κιλελέρ θα γιορτάσει σε όλα τα χωριά του με αποκριάτικη διάθεση και με αστείρευτο κέφι. Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές που προσέφεραν μια χείρα βοηθείας για να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα».
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
Τσικνοπέμπτη 07/03/2024: Πλατύκαμπος 11:00, Μεγάλο Μοναστήρι 11:30, Μαυροβούνι 17:00, Νέα Λεύκη 17:30, Αρμένιο 18:00
Σάββατο 09/03/2024: Βούναινα 14:00
Σάββατο 16/03/2024: Νίκαια, Άγιος Γεώργιος, Χαρά, Χλαλκη
Κυριακή 17/03/2024: Κιλελέρ, Νίκη, Αγναντερή, Καλαμάκι, Μέλισσα, Ομορφοχώρι, Γλαύκη, Σωτήριο, Ελευθέριο, Μελία, Μελισσοχώρι, Κυπαρίσσια, Νίκαια, Γαλήνη, Νέο Περιβόλι, Αχίλλειο
Καθαρά Δευτέρα 18/03/2024: Πλατύκαμπος, Κιλελέρ, Αρμένιο, Αγναντερή, Χάλκη, Μεγάλο Μοναστήρι, Καλαμάκι, Νέο Περιβόλι, Άγιοι Ανάργυροι, Μικρό Βουνό, Κυπάρισσος, Μύρα, Νίκαια, Δίλοφο, Νέες Καρυές, Ζάππειο, Μοσχοχώρι, Σοφό, Γαλήνη, Γλαύκη, Ελευθέριο, Μελία, Μελισσοχώρι, Ομορφοχώρι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass