Σχέδιο δράσης για τα αδέσποτα

*ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ *ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ *«ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΗΡΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ» ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2024 13:20

Για το φλέγον θέμα των αδέσποτων συζήτησαν στο Δημαρχείο Τυρνάβου δημότες, φορείς, σωματεία, σύλλογοι και φιλόζωοι.

Στη σύσκεψη που συγκάλεσε η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Διαμαντώ Μπάσμπα, ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Παραγωγής και Πολιτικής Προστασίας κ. Νταλαγιάννης Νικόλαος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Τυρνάβου κ. Κώστας Πατσίκας, η εντεταλμένη σύμβουλος Φροντίδας αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων του Δήμου Λαρισαίων κα Ευρυδίκη Γούλα, εκπρόσωποι του Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας «Anim.A.L», κτηνίατροι, φορείς και τοπικοί σύλλογοι, καθώς και εθελοντές φιλόζωοι.
Έγινε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, αλλά και για τη διαχείριση των δεσποζόμενων, που καταλήγουν συχνά στον δρόμο. Όλοι συμφώνησαν πως η παιδεία των πολιτών απέναντι στα κατοικίδια είναι που δημιουργεί το πρόβλημα, αφού ελάχιστοι είναι εκείνοι που τηρούν τη νομοθεσία για τα ζώα συντροφιάς. Η αντιδήμαρχος κα Μπάσμπα τόνισε ότι οι συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν με σκοπό να βρεθούν λύσεις και δράσεις κοινά αποδεκτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass