«Στόχος στον ΣΥΡΙΖΑ η ενότητα»

ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2024 13:25

«Από τις εσωκομματικές εκλογές, να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ενωμένος και δυνατός, για το καλό της κοινωνίας…» είναι ο στόχος που τέθηκε από τα μέλη του στη Λάρισα, στο πλαίσιο της Συνέλευσης που πραγματοποίησαν στο Επιμελητήριο για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τα κεντρικά του κόμματος παρευρέθηκαν και μίλησαν οι κ.κ. Βουλγαράκης Γιάννης, νέος συντονιστής του Οργανωτικού Γραφείου, Τάσος Πολιτίδης, υπεύθυνος για τη Θεσσαλία, και η πρώην βουλευτής Τρικάλων και υπεύθυνη του Τμήματος Παιδείας του κόμματος Παναγιώτα Δριτσέλη. Ακολούθησε πολιτικός διάλογος.ΕΚΛΟΓΕΣ
Να σημειωθεί πως την ερχόμενη Κυριακή 10 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Νομαρχιακής Επιτροπής και συντονιστικών των Ο.Μ. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν από τις 10:00 έως τις 18:00 στα εξής μέρη: Για τις Ο.Μ. Λάρισας και Φαλάνης στο Επιμελητήριο Λάρισας, οδός Παπακυριαζή 44, στο ισόγειο. Για την Ο.Μ. Κιλελέρ στην αίθουσα του γηπέδου Νίκαιας Μίμης Τσιβούλης (γήπεδο ποδοσφαίρο). Για την Ο.Μ. Φαρσάλων στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Δημαρχείου Φαρσάλων.  Για την Ο.Μ. Αγιάς στα γραφεία του κόμματος στον πεζόδρομο. Για την Ο.Μ. Τεμπών στο Ειρηνοδικείο Συκουρίου. Για την Ο.Μ. Ελασσώνος στα γραφεία του κόμματος, 6ης Οκτωβρίου 113, 3ος όροφος. Για την Ο.Μ. Τυρνάβου, τα γραφεία του κόμματος στην πλατεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass