Εκδηλώσεις για τη γυναίκα

ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2024 13:30

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας (8η Μαρτίου) θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε Δήμους της Π.Ε. Λάρισας.

Αναλυτικά:
ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
Ο Δήμος Φαρσάλων θέλοντας να τιμήσει ταλαντούχες γυναίκες που έχουν τη δύναμη να διαμορφώνουν νέους ορίζοντες διοργανώνει εκδήλωση – ομιλία με τη Φαρσαλινή γενική γραμματέα Συντονισμού στην Προεδρία της Κυβέρνησης, κ. Εύη Δραμαλιώτη, η οποία διακρίθηκε στη δημόσια διοίκηση και στην πολιτική, αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης και συμμετέχοντας ενεργά στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο των Φαρσάλων.
ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών περιοχής Συκουρίου, στην προσπάθειά του να αφυπνίσει τις γυναίκες της περιοχής σχετικά με τον καρκίνο του μαστού και την πρόληψή του, αύριο Παρασκευή 8 Μαρτίου θα βρίσκεται στην πλατεία Θέμιδος στο Συκούριο, όπου λειτουργεί και η λαϊκή αγορά, μαζί με τη μαία του Κέντρου Υγείας Γόννων, κ. Τζένη Οικονόμου, από τις 10 π.μ.-12.30 μ.μ., για να προσφέρουν λουλούδια και γλυκίσματα στις κυρίες και συγχρόνως να τις ενημερώσουν με έντυπο υλικό σχετικά με τους τρόπους πρόληψης, ιδιαίτερα την αυτοψηλάφηση, στέλνοντας ελπιδοφόρο μήνυμα «Ο καρκίνος του μαστού δεν είναι ανίκητος, αρκεί να τον προλάβουμε». Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι: «Η αυτοψηλάφηση είναι υποχρέωση που έχουν απέναντι στον εαυτό τους οι γυναίκες». Επιπλέον, το βράδυ στις 7 θα πραγματοποιηθεί στην Όσσα συνεστίαση των μελών στην ταβέρνα του Γιαν Παπαστεργίου, όπου η πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Δρογκούλα θα κάνει σχετική ενημέρωση με το θέμα της ημέρας.
ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Ο Δήμος Ελασσόνας και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Αιμοδοσία και γυναίκα: Πηγή ζωής με πολλαπλές μορφές», αύριο Παρασκευή 8 Μαρτίου και από ώρες 9 π.μ. έως 1 μ.μ., στην αίθουσα Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass