Συνέδριο για το δίκαιο της πώλησης και τεχνητή νοημοσύνη

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2024 14:20

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Λάρισας που διήρκησε δύο ημέρες.

Η δραστήρια Ένωση, που παρά τη νέα σύστασή της, μόλις σε 10 μήνες έχει καταφέρει να αφήσει ήδη το αποτύπωμά της. Το Συνέδριο εισήγαγε δύο εξαιρετικά σημαντικά ζητήματα, το δίκαιο της πώλησης και την τεχνητή νοημοσύνη. Εισηγητές στο επιστημονικό διήμερο ήταν καθηγητές από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθηγητές πανεπιστημίου του εξωτερικού, καθώς και δικαστικοί λειτουργοί. Στην ανακοίνωσή της η Ένωση αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «από την πρώτη στιγμή της θητείας μας δεσμευτήκαμε ως Δ.Σ. της Ένωσης να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στους συναδέλφους μας. Σήμερα για εμάς είναι μία σημαντική ημέρα, διότι ήταν η πρώτη φορά που διοργανώσαμε μία τέτοιου ακαδημαϊκού βεληνεκούς εκδήλωση, κατά την οποία φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας σπουδαίοι επιστήμονες της Νομικής, σε μία τόσο ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, όπου το λειτούργημά μας πλήττεται και οι νέοι και ασκούμενοι δικηγόροι βρίσκονται σε μία εξαιρετικά δύσκολη θέση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε του εκατοντάδες συναδέλφους που έδωσαν το «παρών» είτε με φυσική παρουσία είτε υβριδικά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποτελεί για εμάς τιμή και χρέος να έχουμε τη δυνατότητα να συμβάλουμε με θετικό πρόσημο στην καθημερινότητα των συναδέλφων μας και στην επιστημονική τους κατάρτιση, έστω και με αυτό το μικρό εγχείρημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass