Λαρισαίοι μετέφεραν κοκαΐνη από την Αθήνα

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2024 14:15

Δύο Λαρισαίους, έναν 43χρονο ελεύθερο επαγγελματία και έναν 34χρονο άνεργο, συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, κατηγορούμενους για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Οι δύο Λαρισαίοι ενώ επέστρεφαν με το αυτοκίνητό τους από την Αθήνα, συνελήφθησαν -στα διόδια Μοσχοχωρίου σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»-, καθώς μετέφεραν περισσότερα από 600 γραμμάρια κοκαΐνης στον χώρο αποσκευών του Ι.Χ.
Όπως, μεταξύ άλλων, σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ., «στο πλαίσιο καταπολέμησης της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για μεταφορά από τους δράστες ποσότητας κοκαΐνης, από την Αθήνα προς τη Λάρισα, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, ιδιοκτησίας του ενός, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν, κατά τον έλεγχο, και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 610 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο.
Επιπρόσθετα, στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα, ενώ, σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους και σε άλλη οικία που χρησιμοποιείται ως χώρος απόκρυψης κοκαΐνης (καβάτζα), βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν: Το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 2 κινητά τηλέφωνα. Κατασχέθηκε, ακόμη, και το προαναφερόμενο όχημα».
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας για να λάβουν προθεσμία από την Ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθούν σήμερα το μεσημέρι. Από τη Δίωξη Ναρκωτικών εξετάζεται πόσες φορές στο παρελθόν έγινε μεταφορά κοκαΐνης από την Αθήνα στη Λάρισα και με τι ποσότητες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass