Συνελήφθη 47χρονος γιατρός στο Στόμιο

*ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΤΟ 3ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥΣ *«ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛ ΝΤ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ *ΤΙ ΛΕΕΙ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2024 14:10

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης στις 27 Φεβρουαρίου συνέλαβαν στο Στόμιο έναν 47χρονο γιατρό που κατάγεται από τη Λάρισα, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της τρίχρονης κόρης του. 

Σύμφωνα με το «Έθνος», «με βάση αστυνομικές πηγές, η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Ο 47χρονος γιατρός φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, που είναι μόλις 3 ετών και 4 μηνών, μέσα στο αυτοκίνητό του.
Η μητέρα του παιδιού, μάλιστα, με την οποία ο φερόμενος ως δράστης είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο, στις 27 Φεβρουαρίου ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ ότι δεν είχε επιστρέψει την ανήλικη έως τις 10 το πρωί, ως όφειλε, γεγονός που στάθηκε αφορμή για τη σύλληψή του. Την ίδια ημέρα στις 14:00 αστυνομικοί τον εντόπισαν μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Στόμιο της Λάρισας, ενώ μαζί του ήταν και η τρίχρονη. Ο 47χρονος αρχικά προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ το παιδί εξέτασε παιδοψυχολόγος που διενήργησε τη σχετική παιδιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ παραγγέλθηκε και διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης. Το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου έχει κατασχεθεί και έχε σταλεί προς εργαστηριακή ανάλυση από τα ειδικά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο, το οποίο επίσης αναμένεται να σταλεί για εργαστηριακή εξέταση».

ΔΗΛΩΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Με αφορμή την υπόθεση ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Ντ. Γιαννακόπουλος σε δήλωσή του αναφέρει πως «κανένας γιατρός ενεργό μέλος του Ιατρικού μας Συλλόγου δεν εμπλέκεται στην υπόθεση ασέλγειας εις βάρος της ανήλικης κόρης του».«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
Με αφορμή τη σύλληψη 47χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διευκρινίζεται ότι «μετά από ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοσιότητας που έλαβε η σύλληψη άνδρα με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος της ανήλικης κόρης του, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι: Στις 27.02.2024 και τις πρώτες πρωινές ώρες λάβαμε ανώνυμη κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 από πολίτη, ο οποίος μας ανέφερε πιθανή σεξουαλική κακοποίηση 3χρoνου κοριτσιού από άνδρα, πιθανόν πατέρα του. Λόγω του επείγοντος και της κρισιμότητας της αναφοράς και στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του Οργανισμού μας με τις Αστυνομικές Αρχές πανελλαδικά, προχωρήσαμε σε τηλεφωνική σύνδεση του ατόμου που μας κάλεσε με την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, η οποία επιλήφθηκε άμεσα της υπόθεσης. Για μία ακόμα φορά κάνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας να αναφέρουν κάθε ύποπτο περιστατικό ανώνυμα ή επώνυμα στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056, στην πλατφόρμα αναφορών Cyber Tipline Hellas του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (https://www.hamogelo.gr/gr/el/cyber-tipline/) και στις Αστυνομικές Αρχές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass