Λαρισαίοι στηρίζουν το έργο ιεραποστολής στην Ουγκάντα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ»

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2024 13:05

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο, η εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από τον Ορθόδοξο Ιεραποστολικό Σύλλογο «Πορεία Αγάπης», την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Λαρισαίων για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Jinja

της Ανατολικής Ουγκάντα.
Ο Επίσκοπος Jinja UGANDA κ. Σίλβεστρος αναφέρθηκε στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή, στο έργο της Επισκοπής του στην Ανατολική Ουγκάντα και ευχαρίστησε την οικογένεια Στεργιούλη για το σχολείο που έχτισαν στην Επισκοπή του.
Ο πρόεδρος της «Πορείας Αγάπης» Σωτήρης Μουτζούρης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της Ορθοδόξου Ιεραποστολής (εσωτερικής και εξωτερικής), ως εντολής του Χριστού και στην ανάγκη συνδρομής στο έργο των Ιεραποστόλων «του μετώπου, της πρώτης γραμμής», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο βουλευτής ΝΔ κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Ο θεολόγος Ιωάννης Καραμήτρος, πρώην διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, αναφέρθηκε στους κεκοιμημένους εκπαιδευτικούς συναδέλφους του, της οικογένειας Στεργιούλη, στη μνήμη των οποίων χτίσθηκε το σχολείο στην Ουγκάντα.
Τον θαυμασμό και το χειροκρότημα των παρευρισκομένων απέσπασαν τα παιδιά της χορωδίας του 32ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας και οι εκπαιδευτικοί που παρουσίασαν πλούσιο χορωδιακό πρόγραμμα, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος της Ι.Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου, Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος (Κοντογιάννης), ενώ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος των Δασκάλων κ. Παπαποστόλου, ο πρ. πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Φεραίος Νάνης και πλήθος κόσμου.
Ακολούθησε η δωροέκθεση με ενθύμια που επιμελήθηκαν οι Αφοί Στεργιούλη για το σχολείο της οικογένειας (εις μνήμην Χαραλάμπους και γονέων Βασιλείου και Ευδοξίας) και το ποσό που συγκεντρώθηκε δόθηκε στον Επίσκοπο κ. Σιλβέστρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass