Ολα έτοιμα για το Φαρσαλινό Καρναβάλι

*ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 500 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΣΕ 13 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ *ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2024 14:11

Μεγάλη αναμένεται να είναι η συμμετοχή στο Καρναβάλι των Φαρσάλων που οργανώνεται την ερχόμενη Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 4:30 το μεσημέρι, στην οδό Λαρίσης, στα Φάρσαλα.
Όπως τονίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρσάλων περίπου 500 καρναβαλιστές σε 13 πληρώματα θα συμμετάσχουν, υποσχόμενοι μία εντυπωσιακή παρέλαση που θα μείνει αξέχαστη.

Ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου τόνισε πως «για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος μας διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων για την περίοδο της Αποκριάς με αποκορύφωμα το Καρναβάλι μας.
Παρά τις πολλές δυσκολίες που περάσαμε τους προηγούμενους μήνες με τα νέα καταστροφικά φαινόμενα, πλήθος συμπολιτών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και με καλή διάθεση εργάζονται εδώ και μήνες, ώστε η καρναβαλική μας παρέλαση να γίνει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.
Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω όλους όσους εθελοντικά αφιερώνουν το υστέρημα από τον χρόνο τους ώστε να ζήσουμε όλοι μαζί την Κυριακή μία αξέχαστη ημέρα χαράς. Στις 17 Μαρτίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Φάρσαλα και στο Καρναβάλι μας. Με την υπόσχεση ότι θα μείνει αξέχαστο σε μικρούς και μεγάλους. Σας περιμένουμε».
Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Καρναβαλιού κ. Γιάννης Δημακόπουλος από την πλευρά του σημείωσε ότι «έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες που είναι απαραίτητες ώστε ο θεσμός του καρναβαλιού στον Δήμο μας να συνεχιστεί και αυτή τη χρονιά. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχουμε μία επιτυχημένη διοργάνωση. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 7 Μαρτίου και θα κορυφωθούν με τα Κούλουμα τη Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου, στο Ναρθάκι, στα Βρυσιά και στην Υπέρεια.
Ο αριθμός συμμετοχών από τα γκρουπ για τη καρναβαλική παρέλαση, η οποία θα γίνει στις 17 Μαρτίου, είναι ήδη μεγάλος. Με τους υπεύθυνους των πληρωμάτων προσπαθήσαμε να έχουμε μία άψογη συνεργασία για την οργάνωση της παρέλασης. Συνεχίζουμε και με τον στολισμό της πόλης προκειμένου όλα να είναι έτοιμα την ημέρα της μεγάλης παρέλασης. Από εσάς ζητάμε να φορέσετε την καλύτερη στολή σας: Την ευχάριστη διάθεση και το χαμόγελό σας.
Η βασίλισσα του φετινού Φαρσαλινού Καρναβαλιού κ. Βάσω Μαντζιανίκα από την πλευρά της είπε μεταξύ άλλων πως «είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που φέτος θα είμαι βασίλισσα στο Καρναβάλι μας. Το ότι έζησα στην Πάτρα για επτά χρόνια με έκανε να είμαι πιο κοντά σε όλες αυτές τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, οπότε μου άρεσε πάρα πολύ σαν ιδέα. Δουλεύουμε καθημερινά με αξιόλογους ανθρώπους. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό – κι εγώ με τη σειρά μου – για ένα αποτέλεσμα που σίγουρα θα ανταμείψει τους συμμετέχοντες».
Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν επίσης τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Καρναβαλιού κ.κ. Ντίνος Βαρακλιώτης, Δημήτρης Πατσιούρας, Φωτεινή Πιτσιάβα, Βούλα Μπαλαμπάνη, Αργυρώ Αργύρη, Αναστασία Κατσικοπούλου και Άννα Φλωρά.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Φαρσάλων συνεχίζεται ως εξής:
- Το ερχόμενο Σάββατο στις 16 Μαρτίου το μεσημέρι, θα λάβει χώρα παιδική καρναβαλική εκδήλωση στην πλατεία Δημαρχείου, όπου ζογκλέρ – κλόουν και αποκριάτικες φιγούρες θα διασκεδάσουν τα μικρά παιδιά, με τα ΚΔΑΠ του Δήμου Φαρσάλων να απασχολούν τα παιδιά με δημιουργικές αποκριάτικες κατασκευές, ενώ την ίδια ώρα στην πλατεία Λαού γνωστός DJ θα μας κρατήσει συντροφιά με ένα ποικίλο και κεφάτο μουσικό πρόγραμμα.
- Το «Φαρσαλινό Καρναβάλι 2024» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου από τον Δήμο Φαρσάλων με την ενεργή συμμετοχή κοινοτήτων, πολιτιστικών συλλόγων, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σχολείων και επαγγελματικών φορέων της πόλης και της επαρχίας. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 16.30 από την οδό Λαρίσης με τους καρναβαλιστές και τα καρναβαλικά τμήματα, χορεύοντας να δημιουργούν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, με κυρίαρχα στοιχεία τη σάτιρα, το γέλιο και τη χαρά για μικρούς και μεγάλους.
- Στο πλαίσιο του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας, στις 18 Μαρτίου θα τηρηθεί η παράδοση με εκδηλώσεις στις κοινότητες της Υπέρειας στη θέση «Χτούρι», του Ναρθακίου στη θέση «Πλατάνα» και των Βρυσιών στην πλατεία του χωριού.

 

Ο Νίκος Χαϊδάς παρουσιαστής του Καρναβαλιού

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής και για δεκαετίες ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Χαϊδάς θα παρουσιάσει το Φαρσαλινό Καρναβάλι. Ο κ. Χαϊδάς βρέθηκε χθες στα Φάρσαλα για να συζητηθούν οργανωτικές λεπτομέρειες, ενώ συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ. Μάκη Εσκίογλου, τους αντιδημάρχους κ.κ. Σοφία Χατζηπλή, Γιάννη Δημακόπουλο και Σάκη Γεροβασίλη, τη βασίλισσα του Καρναβαλιού κ. Βάσω Μαντζιανίκα και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Καρναβαλιού.
Γνωστός για το χιούμορ και την ετοιμολογία του, υποσχέθηκε μία αξέχαστη καρναβαλική παρέλαση! Ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή στο Φαρσαλινό Καρναβάλι!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass