ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Π. ΣΑΡΧΩΣΗ ΚΑΙ ΕΤΕ-ΔΕΗ

Πρωτοβουλία για τα πρακτορεία της ΔΕΗ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2014 23:49 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:12

 

 

Με την ΕΤΕΔΕΗ Λάρισας συναντήθηκε χθες ο δήμαρχος Τυρνάβου Παν. Σαρχώσης, ο οποίος ενημερώθηκε από τους συνδικαλιστές για το ενδεχόμενο  να καταργηθεί το υποπρακτορείο της ΔΕΗ στον Τύρναβο με αποτέλεσμα να φύγουν από τη πόλη και οι δύο τελευταίοι τεχνικοί. Αυτό, όπως εξήγησαν οι συνδικαλιστές, γίνεται ως απόρροια παλιότερης απόφασης της διοίκησης της ΔΕΗ, με την οποία θα υποβιβασθεί παράλληλα και το πρακτορείο Ελασσόνας.  Οι εργαζόμενοι της  ΔΕΗ, επεσήμαναν τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν με την απομάκρυνσή τους, τις εποχές με οξυμμένα καιρικά φαινόμενα, όπως τον χειμώνα αλλά κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, διότι στην περιοχή του δήμου, υπάρχουν περίπου 1.000  αρδευτικές παροχές που καλύπτουν ιδιαίτερα δυναμικές καλλιέργειες, όπως δένδρα , αμπέλια κηπευτικά κ.λ.π.  Ταυτόχρονα στη περιοχή είναι εγκατεστημένες περίπου 7.000 παροχές οικιακές και 150 βιοτεχνικές – βιομηχανικές, στις οποίες  δεν θα υπάρχει άμεση επέμβαση, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπως πυρκαγιές.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Σαρχώσης επεσήμανε την ανάγκη για κοινούς αγώνες με την  ΕΤΕΔΕΗ αλλά και με τον δήμο Ελασσόνας. Αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του δήμου Τυρνάβου, του δήμου Ελασσόνας και της ΕΤΕΔΕΗ, στις αρχές της άλλης εβδομάδας, αφού η ΕΤΕΔΕΗ ολοκληρώσει τον κύκλο των ενημερώσεων,  μια διευρυμένη σύσκεψη.  Το κάλεσμα θα απευθύνεται στο Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό, στους δημάρχους  Αγιάς και Φαρσάλων,  στους βουλευτές του νομού και σε όλους τους φορείς της περιοχής. Ο κ Σαρχώσης τέλος τόνισε πως η σύσκεψη θα αποτελέσει την αρχή ενός κοινού αγώνα φορέων και πολιτών, με στόχο να διατηρηθεί  μια δομή  που εξυπηρετεί τους πολίτες .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass