Ενεργοποιούν την Τρίτη Ηλικία

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2024 16:05

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε δράση ευαισθητοποίησης του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων, στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Φαρσάλων.

Συγκεκριμένα, η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας, κ. Μπακαρού Παρασκευή, ανέπτυξε το θέμα «Η συμμετοχή και η προσφορά της τρίτης ηλικίας στη σύγχρονη κοινωνία», όπου μέσα από ανοιχτή συζήτηση οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να προβληματιστούν γύρω από το θέμα και να αλληλεπιδράσουν, καταλήγοντας πως η κοινωνική συμμετοχή και προσφορά των ατόμων της τρίτης ηλικίας αποτελεί ασπίδα προστασίας για τα ίδια τα άτομα.
Στη δράση παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Γεροβασίλης Αθανάσιος, ο οποίος τόνισε «Είμαστε κοντά στην Τρίτη Ηλικία και αποτελεί στόχο μας η ουσιαστική υποστήριξή της, μέσα από δράσεις». Παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Κων/νος Βαρακλιώτης, η πρόεδρος του Συλλόγου Τρίτης Ηλικίας «Ο Αχιλλεύς» κα Στράτου Ελένη κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass