«Ευκαιρία να διευρύνουμε το ευρωπαϊκό μας προφίλ»

*Θ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2024 2:53

Ως ευκαιρία να συνεισφέρει τις δυνάμεις του στην προσπάθεια της χώρας να διατηρεί και να διευρύνει το ευρωπαϊκό της προφίλ και να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της πορεία χαρακτήρισε την υποψηφιότητά του στις επικείμενες ευρωεκλογές ο καθηγητής Ορθοπαιδικής και πρόεδρος Τμ. Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Θεόφιλος Καραχάλιος.
Με την ανακοίνωση των υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΝΔ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε έναν κόσμο που αλλάζει με θεαματικούς ρυθμούς και σε μια Ευρώπη που είναι πια «καταδικασμένη» να πρωταγωνιστήσει ή να χαθεί, δέχθηκα με αίσθηση τιμής και ευθύνης την πρόσκληση του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις προσεχείς ευρωεκλογές.
Είναι μια ευκαιρία για μένα να συνεισφέρω με τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια της χώρας να βρίσκεται στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης, να διατηρεί και να διευρύνει το ευρωπαϊκό της προφίλ, να εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή της πορεία, μετατρέποντάς τη σε ευημερία και πρόοδο για όλους τους Έλληνες.
Στους επόμενους δύο μήνες που μεσολαβούν μέχρι τις ευρωεκλογές, θα προσπαθήσω να μεταφέρω σε κάθε γωνιά της χώρας το μήνυμα της ΝΔ για μια Ελλάδα ισχυρή, πρωτοπόρα και εξωστρεφή, για μια Ελλάδα οδηγό στην προσπάθεια της Ευρώπης να παραμείνει στην κορυφή του κόσμου, ως η ήπειρος της δημοκρατίας, της ευημερίας και της ειρήνης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass