Ελασσονίτες στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

*ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ. ΦΡΟΣΩ ΚΑΡΚΑΒΑΝΙΔΟΥ - ΣΚΡΕΤΑ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2024 2:56

Την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι επισκέφτηκε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας κ. Φρόσω Καρκαβανίδου – Σκρέτα, στο πλαίσιο εκδρομής που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, στην οποία συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, και υπάλληλοι του Δήμου Ελασσόνας.

Κατά την επίσκεψη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν από κοντά τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και να παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου, να δεχθούν τις ευλογητικές του ευχές, αλλά και να επισκεφθούν χώρους ιστορικής σημασίας που ακτινοβολούν την αίγλη της ελληνορθόδοξης παράδοσης.
Ο Παναγιότατος εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά που αισθάνεται κάθε φορά που αντικρίζει αντιπροσωπεία Ελλήνων στο Πατριαρχείο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις ιστορικές μονές της Παναγίας Ολυμπιώτισσας και της Μονής Σπαρμού του Δήμου Ελασσόνας.
Η κ. Καρκαβανίδου, από την πλευρά της, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τη θερμή υποδοχή και τις ευχές και του πρόσφερε ένα καλάθι με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, το λεύκωμα του Δήμου, αλλά και το καινούριο αναμνηστικό έμβλημα για τον Όλυμπο, εκ μέρους του δημάρχου Ελασσόνας, κ. Νικ. Γάτσα.
Στον Οικουμενικό Πατριάρχη η αντιδήμαρχος παρέδωσε και το αναμνηστικό δώρο που απέστειλε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτωνας, ο οποίος ενημέρωσε προσωπικά για την επίσκεψη τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass