Στη Λάρισα η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής Σοφία Ζαχαράκη

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2024 14:10

Στη Λάρισα θα βρίσκεται αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου, η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, όπου θα συμμετέχει σε εκδήλωση-ανοιχτή συζήτηση, για τη σημασία συμμετοχής των νέων στις Ευρωεκλογές, την οποία οργανώνει το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων, στις 7.30 μ.μ. μπροστά στο Α΄ Αρχαίο Θέατρο.

Η εκδήλωση έχει θέμα «Νέοι και Ευρωεκλογές-Η ψήφος μας μετράει», και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας.
Στοχεύει στην παρακίνηση των νέων για συμμετοχή στις Ευρωεκλογές αναδεικνύοντας όλους τους άξονες με τους οποίους υπάρχει άμεση σχέση με την ΕΕ και πως οι αποφάσεις, μας επηρεάζουν σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.
Επίσης ομιλητές στην εκδήλωση, εκτός από την υπουργό Σοφία Ζαχαράκη, θα είναι και οι εξής : Κωνσταντίνος Γκάγκος, Interior Designer, CEO Costas Gagos Architecture & Design. Ευρυδίκη Μήλιου, δικηγόρος Παρ΄Εφέταις. Νικόλαος Οικονόμου, Φφοιτητής Αρχιτεκτονικής Ε.Μ.Π.- Μέλος ΔΣΝΛ και Παυλίνα Αιόλου, μαθήτρια.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Ακολουθεί το πρώτο ανοιξιάτικο «πάρτι δρόμου» της πόλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass