Με 8 αντιπροσώπους η ΕΛΜΕ Λάρισας στο 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ

ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 4 ΤΗΣ ΔΑΚΕ, 2 ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ, 1 ΤΗΣ ΑΣΕ ΚΑΙ 1 ΤΩΝ ΑΔΗΚ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2024 13:45

Με 8 αντιπροσώπους θα συμμετάσχει η ΕΛΜΕ Λάρισας στο 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 1 έως 4 Ιουλίου.

Στις χθεσινές εκλογές των καθηγητών, η ΔΑΚΕ υπερίσχυσε με 4 έδρες και ποσοστό 43%, καθώς έλαβε 325 ψήφους, ενώ σύμφωνα με τα αποτελέσματα οι Παρεμβάσεις παίρνουν 2 έδρες με ποσοστό 25,6% και 194 ψήφους, η ΑΣΕ ΠΑΜΕ έλαβε 66 ψήφους με ποσοστό 8,7% και εκλέγει έναν αντιπρόσωπο, οι ΑΔΗΚ εκλέγουν, επίσης, έναν αντιπρόσωπο με 62 ψήφους και ποσοστό 8,2%, ενώ ΠΕΚ και ΣΥΝΕΚ δεν κατάφεραν να εκλέξουν αντιπροσώπους. Η ΠΕΚ έλαβε 8% με 61 ψήφους και οι ΣΥΝΕΚ 6,4% με 49 ψήφους.
Στην κάλπη προσήλθαν 780 εκπαιδευτικοί και βρέθηκαν 30 άκυρα-λευκά. Οι εκλογές διεξήχθησαν στο 1ο Πειραματικό Λύκειο Λάρισας και η διαδικασία κύλησε ομαλά δίχως απρόοπτα.
Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, η ΔΑΚΕ Καθηγητών κάνει λόγο για μεγαλειώδη νίκη και επισημαίνει χαρακτηριστικά τα εξής: «Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους για τη συμμετοχή και την ψήφο τους στη διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων, που θα συμμετάσχουν στο 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Για ακόμα μία φορά τίμησαν τη ΔΑΚΕ με την ψήφο τους και ανέδειξαν την παράταξή μας πρώτη δύναμη με ποσοστό 43%. Η εκλογή τεσσάρων αντιπροσώπων από την παράταξή μας, την ομάδα που ξέρει να πορεύεται συλλογικά, χωρίς προσωπικούς τακτικισμούς, πελατειακές στρατηγικές και κομματικές εξαρτήσεις, είναι για εμάς τεράστια επιτυχία. Εκλαμβάνουμε την εμπιστοσύνη ως αναγνώριση υπεύθυνης στάσης και αφετηρία ακόμα πιο αποτελεσματικής εκπροσώπησης του κλάδου στο 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ».ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ
Από τη ΔΑΚΕ εκλέγονται οι Νίκος Καρκαλής, Μιχάλης Τζιατζιάς, Θανάσης Φούντας και Δάφνη Μπατσίλα, από τις Παρεμβάσεις οι Δημήτρης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Κοντελές, από την ΑΣΕ ο Δημήτρης Γερασάκης και από τους ΑΔΗΚ ο Νίκος Παναγιώτου.
Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass