ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

Πεντακάθαρο νερό πίνει ο Τύρναβος

Δημοσίευση: 21 Νοε 2014 20:02 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:27

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)

Από τα  πλέον κατάλληλα πόσιμα νερά και από τα καλύτερα της χώρας είναι το νερό που απολαμβάνουν χρόνια τώρα οι Τυρναβίτες, σύμφωνα με στοιχεία της  ΔΕΥΑ Τυρνάβου.  Το ίδιο δείχνουν και τα πρόσφατα στοιχεία της επιχείρησης η οποία πραγματοποιεί τους ελέγχους στα σύγχρονα εργαστήρια της ΔΕΥΑΛ.   Όπως δείχνουν οι μετρήσεις, δεν υφίσταται  κανένα θέμα  ποιότητας του νερού ύδρευσης στον Τύρναβο.

Στη χθεσινή ανακοίνωση της ΔΕΥΑΤ που υπογράφουν τόσο ο διευθυντής της κ. Στέργιος Τζιτζιόβας, όσο και ο πρόεδρός της δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης  αναφέρεται ότι για την  ποιότητα του νερού ύδρευσης του Δήμου γνωστοποιούμε, προς τους πολίτες με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι ο έλεγχος των νερών γίνεται στα χρονικά διαστήματα που καθορίζει η κείμενη νομοθεσία δηλαδή μηνιαίος μικροβιολογικός έλεγχος και ετήσιος χημικός, τόσο στις πηγές υδροληψίας (γεωτρήσεις) όσο και στα δίκτυα ύδρευσης, από το πιστοποιημένο εργαστήριο της ΔΕΥΑ Λάρισας. Μέχρι σήμερα έλεγχοι που έχουν γίνει, έχουν καταδείξει, ότι πρόκειται για νερά πολύ καλής ποιότητας τόσο από χημικής όσο και από μικροβιολογικής άποψης. Επίσης για να φτάσει το νερό καθαρό μέχρι το τελευταίο σπίτι, η χλωρίωση του είναι συνεχής και καθημερινά ελεγχόμενη.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass