«Βρέχει»… δωρεές στο Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης!

Δημοσίευση: 25 Νοε 2014 13:50 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:33

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

«Βρέχει»…δωρεές και προσφορές στο Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης Ελασσόνας, το τελευταίο διάστημα, «δείγμα γραφής» πως η ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με το τεράστιο αλλά και αθόρυβο έργο που γίνεται στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα, όλο και μεγαλώνει.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πάρα πολλοί φίλοι του Ειδικού Σχολείου συμπαραστέκονται καθημερινά στο έργο που επιτελείται σ’ αυτό, ενδυναμώνοντας έτσι τόσο το προσωπικό όσο και τα ίδια τα παιδιά στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την ένταξή τους και αποδοχή τους από την κοινωνία.

Χρηματικά ποσά έδωσαν οι:

Βασιλική Κατσιάνα (στη μνήμη της αδελφής της Βάϊας Πασχοπούλου)  /  Οικογένεια Ιωάννη Θεμελίδη(στη μνήμη του γιού τους Γεωργίου)  /  Οικογένεια Δημητρίου Παπαχρήστου(στη μνήμη του φίλου τους Γεωργίου Θεμελίδη)  /  Ιωάννης Μόκιας(στη μνήμη της μητέρας του Βασιλικής Μόκια)  /  Κων/νος Μόκιας(στη μνήμη της μητέρας του Βασιλικής Μόκια)  /  Καλλιόπη Μόκια(στη μνήμη της μητέρας της Βασιλικής Μόκια)  /  Στυλιανή Μόκια(στη μνήμη της μητέρας της Βασιλικής Μόκια)  /  Κίμων Τσούρης(στη μνήμη του πατέρα του Σπυρίδωνα Τσούρη).

Άλλες προσφορές από τους:

Οικογένεια Βασιλείου Λακμέτα(στη μνήμη της συζύγου και μητέρας τους) πρωινό και μεσημεριανό των παιδιών και του προσωπικού του σχολείου.

Εδέσματα για την διατροφή των παιδιών του σχολείου από τους:

Άννα Αετοπούλου  /  Λουκά Σδρόλια  /  Αρτοποιείο Μούλια Λάρισα  /  Αρτοποιείο Παυλίδη Ελασσόνα  /  Ζαχαροπλαστείο ELITE Ελασσόνα  /  Γεωργία Σερεμετίδου  /  Αρτοποιείο Χουλιαρού Λάρισα. 

Για τις κατασκευές των παιδιών από τους:

Φιλίππου, είδη ραπτικής Λάρισα  /  Ιωάννη Ζιώγα, καυσόξυλα Ελασσόνα.

Σε σχετική ανακοίνωση - ευχαριστήριο του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης Ελασσόνας για τις δωρεές και προσφορές, απευθυνόμενη προς τους δωρητές, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Τα παιδιά, η διεύθυνση και το προσωπικό του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης οφείλουν για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσουν για την ευγενική σας προσφορά. Τέτοιες ενέργειες σας τιμούν και «κρύβουν» ιδιαίτερες ευαισθησίες».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass