Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς

Δημοσίευση: 25 Νοε 2014 23:03 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:36

 

 (Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Δημόσια ειδική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς, στην αίθουσα συνεδριάσεών του στο Πολιτιστικό Κέ­ντρο «Χρυσαλλίδα» στην Αγιά, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, στις 5μμ, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο εξής θέμα ημερήσιας διάταξης «Έγκριση απολογισμού, ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης του Δήμου Αγιάς για το έτος 2013» (Εισήγηση: Τμήμα Οικονομικών Υπηρε­σιών).

Θα ακολουθήσει, στις 6:30μμ, δημόσια τακτική συνεδρίαση, με θέ­ματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Έγκριση κανονισμού λειτουργίας και διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγιάς. Έγκριση μίσθωσης ακινήτου από τον Δήμο Αγιάς για τη στέγαση των υπηρεσιών του Κ.Ε.Π. Αγιάς. (Εισή­γηση: Χριστίνα Γιαννουλέα, αντιδήμαρχος).  

Έγκριση υλοποίησης της υπηρεσίας «Urbo Tour – Τουριστική Εφαρμογή για Δήμους». Αποδοχή της με αρ. πρωτ. 20419/3-11-2014 3ης απόφασης Ένταξης/Χρηματοδότησης Έργων για την πράξη «Ίδρυση κει­μηλιοφυλακείου» του προγράμματος «Προσέγγιση Leader» (Άξονας 4 του ΠΑΑ). Έγκριση υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013» (ΠΑΑ 2007 – 2013), στο Μέτρο με κωδικό 321 «Βασικές υπηρεσίες για την οικονομία και τον αγροτικό πληθυσμό» του Άξονα Προτεραιότητας 3, στην πρόσκληση με αρ. πρωτ.: 19534/2-10-2014 για τη χρηματοδότηση των έργων «Δίκτυα άρδευσης Δ.Ε. Ευρυμενών», «Η/Μ αρδευτικά έργα Δήμου Αγιάς» και «Δίκτυα άρ­δευσης Μελιβοίας». Έγκριση των μελετών «Διαμόρφωση παιδικών χα­ρών οικισμών Κάτω Σωτηρίτσας και Βελίκας» και «Μελέτη συνολικής θεώρησης αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης και ανάδειξης των οικισμών Κάτω Σωτηρίτσας και Βελίκας». Έγκριση υποβολής πρό­τασης στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013», στο Μέτρο με κωδικό 322 «Ανακαίνιση και ανάπτυξη των χωριών» του Άξονα Προτεραιότητας 3, στην Πρόσκληση με αρ. πρωτ.: 19534/2-10-2014 για την χρηματοδότηση του έργου «Διαμόρφωση παιδικών χαρών οικισμών Κάτω Σωτηρίτσας και Βελίκας». Ορισμός υπολόγου για το έργο «Διευθέτηση χειμαρρωδών ρεμάτων Μελιβοίας από θέση Καρα­μάνη μέχρι θέση Τσαλαβούρα». Έγκριση της μελέτης και της οριστι­κής παραλαβής της μελέτης «Στατική μελέτη του έργου κατασκευής με­ταλ­λικής πεζογέφυρας Δ.Κ. Αγιάς». (Εισήγηση: Αθανασία Μπαρτζώκα, προϊσταμένη Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών).

Παροχή γνώμης για την τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου Κόκ­κινου Νερού, μετά από άρση απαλλοτρίωσης, ύστερα από την αριθμό 184/2013 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λάρισας, με αποχα­ρακτηρισμό τμήματος του Ο.Τ. 105 από χώρο αθλητισμού σε οικοδομή­σιμο τμήμα με όρους δόμησης όμοιους με τα υπόλοιπα Ο.Τ. του ρυμοτο­μικού σχεδίου και με ταυτόχρονη πράξη επιβολής εισφοράς σε γη. Ορι­σμός εκπροσώπων του Δήμου Αγιάς στην έκτακτη γενική της Αναπτυξι­ακής Εταιρείας Νομού Λάρισας, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., με το διακριτικό τίτλο «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.». (Εισήγηση: Βασίλειος Λέ­τσιος, αντιδήμαρχος).

Έκδοση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών. Παράταση του χρόνου κατάθεσης δικαιολογητικών για την ανανέωση των επαγγελ­ματικών αδειών των πωλητών λαϊκών αγορών αρμοδιότητας Δήμου Αγιάς. (Εισήγηση: Σμυρλής Βασίλειος, δημοτικός σύμβουλος).

Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας για την 25ετή εκμίσθωση καλλιεργήσιμης γης στη θέση «Κόκκαλα» της Τοπικής Κοινό­τητας Με­ταξοχωρίου. Ορισμός ορκωτού ελεγκτή – λογιστή και αναπλη­ρωτή αυ­τού για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων οικονομικού έτους 2014 του Δήμου Αγιάς. Αποδοχή και κατανομή χρηματοδότησης ποσού 34.020,63€ για λειτουργικές δαπάνες σχολείων β’ εξάμηνου 2014. Απο­δοχή και κατανομή ποσού 41.650,00€ από την κατανομή 9ης εντο­λής ΣΑΤΑ 2014. Έγκριση 9ης τροποποίησης ετήσιου προγράμματος δράσης και 9ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014. (Εισή­γηση: Ιωάννης Σπανός, προϊστάμενος Τμήματος Οικονομικών Υπηρε­σιών).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass