Ενημέρωση για τη νέα Κ.Α.Π. στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 27 Νοε 2014 16:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:37

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
 

Mια ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση για τη νέα Κ.Α.Π. 2014 – 2020 πραγματοποιήθηκε στο Εμμανούλειο Πνευματικό  Κέντρο Τυρνάβου με πρωτοβουλία της «ΠεριβάλλονΑgro Φ. Αβουρη- Καλφούντζος Ο.Ε.», στα πλαίσια των ενημερώσεων που πραγματοποιεί. Ανάλογη ενημέρωση  με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή είχε πραγματοποιηθεί στα Φάρσαλα. Ομιλητής ήταν ο κ. Δημήτρης Λώλης, γεωπόνος, συντονιστής της ομάδας εργασιών του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας για τη νέα Κ.Α.Π.

Οι παραγωγοί και κτηνοτρόφοι της περιοχής είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στα θέματα των καλλιεργειών, αρόσιμων, δενδρωδών  και αμπελιών , καθώς και της επιλεξιμότητας των βοσκοτόπων βάση της νέας Κ.Α.Π.

Τα στελέχη της «ΠεριβάλλονΑgro» πιστεύουν ότι στο μέλλον ένα όλο και μεγαλύτερο ποσοστό των κοινοτικών ενισχύσεων θα δίνεται μέσα από συστήματα προστασίας του περιβάλλοντος και ορθών γεωργικών πρακτικών. Επίσης, εκτιμούν ότι οι παραγωγοί θα πρέπει να οργανώνονται σε ομάδες εφαρμόζοντας τα συστήματα αυτά και μέσω στρατηγικών μάρκετινγκ να δημιουργούν νέες αγορές και να δίνουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο διευθυντής του Δήμου κ. Πέτρος Οντούλης, ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Νταβαρούκας, ο πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου  κ. Δημήτρης Σοφολόγης  κ.α.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass