Έργα αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Τυρνάβου

Δημοσίευση: 30 Νοε 2014 0:52 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:42

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα  Τσόλα

Σημαντικές παρεμβάσεις σε όλο το δήμο Τυρνάβου  με σκοπό την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας κάνει  η αρμόδια αντιδημαρχία  αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο κ. Αλέκο Χατζηκρανιώτη.

Ήδη το συνεργείο του δήμου προχώρησε σε αποκατάσταση των κτηνοτροφικών δρόμων στο Δαμάσι και στο Δαμασούλι, έκανε σημαντικές εργασίες στην περιοχή «Γκαβάνες» του Τυρνάβου και τώρα κάνει αποκαταστάσεις σ την αγροτική οδοποιία του Αμπελώνα.  Επίσης  ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον δεύτερο δρόμο Αμπελώνα – Τυρνάβου και στο παράλληλο δίκτυο της συγκεκριμένης περιοχής ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνονται εργασίες στην περιοχή του πεδίου βολής του Αμπελώνα.

Όπως  δήλωσε ο κ. Χατζηκρανιώτης μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα και όσο το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες θα γίνουν αποκαταστάσεις αγροτικής οδοποιίας, στο Αργυροπούλι, το Ανω Αργυροπούλι, τη Ροδιά, τα Δελέρια, τα Δένδρα και την Πέρα Χώρα, ενώ αφού ολοκληρωθεί το έργο σε αυτές τις περιοχές θα γίνουν ανάλογες εργασίες και στο αγροτικό δίκτυο του Τυρνάβου.

«Με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουμε και παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό και πόρους, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε ένα σημαντικό έργο που θα διευκολύνει την καθημερινότητα γεωργών και κτηνοτρόφων του δήμου μας, θεωρώντας πρωταρχικό μας στόχο τη στήριξη του αγροτικού πληθυσμού Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι αγροτικοί δρόμοι σε όλο το δήμο εξαιτίας της πολυετούς εγκατάλειψης έμοιαζαν με βομβαρδισμένο τοπίο. Ευελπιστούμε ότι μέχρι την άνοιξη και παρά τις αντιξοότητες και τα απρόβλεπτα θα έχουν ολοκληρώσει μια ουσιαστική παρέμβαση σε ένα οδικό δίκτυο που ίσως και να ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα», κατέληξε  ο κ. Χατζηκρανιώτης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass