ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Επί τάπητος η βατότητα του δρόμου Ροδιάς Συκαμνιέας

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2014 14:29 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:47

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Διαδοχικές συναντήσεις  με τον αντιπεριφερειάρχη  της Π.Ε. Λάρισας κ. Δημήτρη Παπαδημόπουλο και  τον  διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας κ. Χρ. Λυτροκάπη είχαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τυρνάβου  και ο αντιδήμαρχος Αμπελώνα  κ. Κωνσταντίνος Χρυσοβέργης καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών κ. Δημήτρης Κωντοκώστας.

 Στη συνάντηση συζητήθηκαν προβλήματα της περιοχής  όπως  η αποκατάσταση βατότητας του δρόμου Ροδιάς  Σκαμνιάς  , η ηλεκτροφώτιση  του δρόμου Αμπελώνα-Λάρισας  ώστε  στο μέλλον να αποφευχθούν  τα ατυχήματα  που πολλές φορές στοιχίζουν και απώλειες ανθρώπινων ζωών όπως συνέβη πρόσφατα   καθώς και η σηματοδότηση  και τοποθέτηση φαναριών στη διασταύρωση του δρόμου που οδηγεί στα Δελέρια μετά το νεκροταφείο του Αμπελώνα, έργο το οποίο είναι έτοιμο για να γίνει.

Ο ΔΡΟΜΟΣ  ΑΜΠΕΛΩΝ Α- ΣΚΑΜΝΙΑΣ

Το έργο που αφορά την βατότητα του δρόμου Ροδιάς Σκαμνιάς θεωρείται ένα ώριμο έργο και το γραφειοκρατικό του κομμάτι  θα τελειώσει μέχρι τέλους Νοεμβρίου έτσι ώστε το 2015 να μπορεί να προγραμματιστεί για χρηματοδότηση   και εκτέλεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δρόμος αυτός φέρνει τη Λάρισα πολύ κοντά στον Όλυμπο σε  πολύ λιγότερο από μία ώρα, ενώ παράλληλα απομακρύνει χωριά του Ολύμπου από την απομόνωση. Το πλέον επίκινδυνο τμήμα είναι  λίγο πριν την κορυφογραμμή  περιοχή  «Γκουνταμάνι» σε υψόμετρο 1.000 μέτρων . Στο συγκεκριμένο σημείο ένας θεόρατος βράχος χάσκει πάνω από τα οχήματα που διέρχονται το σημείο. Μάλιστα ενδεικτηκή είναι η πινακίδα που  ενημερώνει του πολίτες ότι διέρχονται το δρόμο με … δική τους ευθύνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass