Παζάρι αγάπης και αλληλεγγύης στον Α΄ Παιδικό Σταθμό Ελασσόνας

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2014 23:27 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:51

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης στον Α΄ Παιδικό σταθμό Ελασσόνας, την ερχόμενη Κυριακή 7 Δεκεμβρίου. Οι εκπαιδευτικοί του σταθμού και οι φίλες εθελόντριες, σε μια προσπάθεια να δώσουν μια απάντηση αλληλεγγύης και αγάπης στην ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε, πραγματοποιούν Χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης (με δικά τους έξοδα και με προσωπική εργασία) στον Α΄ Παιδικό σταθμό, και προσκαλούν όλους τους Ελασσονίτες και όχι μόνο, να συμβάλουν στην πραγματοποίηση της ανθρώπινης κίνησής τους.

Έτσι, απευθύνουν έκκληση στην ανθρωπιά του κόσμου, να επισκεφθεί το Χριστουγεννιάτικο «μπαζάρ» που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, στο χώρο του Α΄ Παιδικού σταθμού Ελασσόνας (Γεωργάκη Ολυμπίου στο δρόμο για τα Γυμνάσια), από τις 10 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.
Σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα αναφέρεται, χαρακτηριστικά: «Δώστε από το υστέρημα σας ένα χέρι αγάπης και βοήθειας, ώστε στις φετινές γιορτές να λάμψουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδικά μάτια από χαρά. Τον σταθμό θα επισκεφθεί την ίδια μέρα και …ο Αη Βασίλης! Φθάνει κοντά μας για να συναντήσει τα παιδιά της πόλης μας και να πάρει τα γράμματα με τις επιθυμίες τους(ώρες παραμονής του Αη Βασίλη στον σταθμό 11 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι). Θερμή παράκληση: τα παιδιά να συνοδεύονται από κάποιον μεγάλο. Κανένα παιδί ασυνόδευτο.
Τα χρήματα προσφοράς αγάπης που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν (κατόπιν συνεννόησης με τους συλλόγους γονέων των σχολείων της Ελασσόνας και των εκπαιδευτικών) σε οικογένειες παιδιών της πόλης μας που πραγματικά υποφέρουν από απόλυτη φτώχεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass