Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ελασσόνας

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2014 19:46 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:54

Συνεδρίαση με θέμα «Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για πρόληψη και ετοιμότητα των φορέων στην αντιμετώπιση κινδύνων από ακραία καιρικά φαινόμενα (χιονοπτώσεις – παγετός)» πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ελασσόνας από το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο) του Δήμου Ελασσόνας.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης οι εκπρόσωποι των φορέων αναφέρθηκαν εκτενώς στις ενέργειες στις οποίες προέβησαν αναφορικά με την  ετοιμότητα των υπηρεσιών τους κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό και συμφώνησαν σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα τα οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν.

Στη συνεδρίαση προέδρευε ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού - Οργάνωσης-Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης-Διαφάνειας και Πολιτικής Προστασίας Ελασσόνας κ. Διονύσιος Μπαλούκας, ενώ συμμετείχαν ο Διοικητής του Τμήματος Δίωξης Λαθρομεταναστών και αναπληρωτής Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας κ. Δημήτριος Αρσένης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας κ. Ελευθέριος Μουλτσιάς, η Δασάρχης Ελασσόνας κα. Ζωή Φτίκα, ο Εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής κ. Δημήτριος Νάκας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ελασσόνας κ. Φώτιος Καραγκόγκος, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Χωροταξίας και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αθανάσιος Κωνσταντινίδης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ελασσόνας κ. Κων/νος Αργυρίου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass