ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Κιλελέρ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2014 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:56

Αρχίζει σήμερα Σάββατο, το πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κιλελέρ, ως ακολούθως:

Σήμερα Σάββατο, ώρα 6:30μ.μ. Νέα Λεύκη – Πλατεία: Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Νίκαιας με συνοδεία Μουσικών. Κυριακή 7-12-2014 – ώρα 6:00μ.μ. Αρμένιο – Πλατεία: Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Νίκαιας με συνοδεία Μουσικών. Κυριακή 7-12-2014 – ώρα 6:30μ.μ. Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δημαρχείου Κραννώνα, Άγιοι Ανάργυροι: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αναργύρων. Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Αγίων Αναργύρων. Τρίτη 9-12-2014 – ώρα 6:00μ.μ. Νίκαια – Πλατεία: Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τη Φιλαρμονική Δήμου Κιλελέρ και από την παιδική χορωδία των 90 μαθητών και μαθητριών της Μουσικής Σχολής, συνοδεία φλάουτου, κιθάρας και κλαβινόβα.

Σάββατο 13-12-2014 – ώρα 6:30μ.μ. Νίκαια Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από όλη την Ελλάδα. Πολιτιστικό Κέντρο: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Δημοτική Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Νίκαιας (Νίκαιας, Βουναίνων, Λάρισας) με συνοδεία μουσικών. Κυριακή 14-12-2014 – ώρα 11:00π.μ. Κιλελέρ – Πλατεία: Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από τη Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Νίκαιας με συνοδεία μουσικών και Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ. Κυριακή 14-12-2014 – ώρα 6:30μ.μ. Πλατύκαμπος – Πλατεία: Άναμμα δέντρου – Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Τοπική Κοινότητα Πλατυκάμπου, ο Σύλλογος Γυναικών Πλατυκάμπου και ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Κιλελέρ. Συμμετέχει η Φιλαρμονική Δήμου Κιλελέρ. Κυριακή 14-12-2014 – ώρα 6:30μ.μ. Μελισσοχώρι – Πλατεία: Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από τη Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Νίκαιας με συνοδεία μουσικών. Συμμετέχει η Φιλαρμονική Δήμου Κιλελέρ.Πέμπτη 18-12-2014 – ώρα 6:30μ.μ. Χάλκη – Πλατεία: Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου καραβιού με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Κιλελέρ, καθώς και Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από τη Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης.

Σάββατο 20-12-2014 – ώρα 6:00μ.μ. Νίκαια: Θεατρικό Αναλόγιο: Παπαδιαμάντης – Κόντογλου, Πολιτιστικό Κέντρο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Επιτροπή Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νίκαιας και τη θεατρική σκηνή Νίκαιας. Επίσης, Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τα τμήματα Ζωγραφικής, Κοσμήματος και Βιβλιοδεσίας της Νίκαιας. Θα εκτεθούν και θα διατεθούν προς πώληση ερασιτεχνικές δημιουργίες από δημότες της Νίκαιας, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά βιβλίων που θα εμπλουτίσουν την καινούρια Δημοτική Βιβλιοθήκη. Κυριακή 21-12-2014 – ώρα 7:00μ.μ. Νίκαια: Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στην οποία θα συμμετέχουν, Πολιτιστικό Κέντρο, όλα τα Μουσικά Σύνολα της Μουσικής Σχολής Νίκαιας. Κυριακή 28-12-2014 – ώρα 6:30μ.μ. Πλατύκαμπος: Θεατρικό Αναλόγιο: Παπαδιαμάντης – Κόντογλου, Κλειστό Γυμναστήριο . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Επιτροπή Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νίκαιας και τη θεατρική σκηνή Νίκαιας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass