ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 99 ΕΤΩΝ * ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ

Πέθανε στην Αγιά ο Παντ. Σουλιώτης

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2014 11:45 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:58

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Απεβίωσε χθες Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, στην Αγιά, σε ηλικία 99 ετών, ο Παντελής Σουλιώτης.

Ο εκλιπών διετέλεσε για λίγους μήνες κοινοτάρχης Αγιάς. Ήταν το 1967, όταν διαδέχτηκε στην προεδρία της κωμόπολης τον Ιωάννη Θεούλη, ο οποίος υπηρέτησε τη θέση αυτή από 1/1/65 μέχρι τέλους του 1966, όταν αντικαταστάθηκε λόγω ασυμβίβαστου με την ιδιότητά του ως συμβολαιογράφου Αγιάς. Δεν στάθηκε, όμως, τυχερός, αφού, η δικτατορία που ακολούθησε, τον έπαυσε και όρισε στη θέση του τον Γεώργιο Μαυρογιάννη.

Ο κυρ Παντελής υπήρξε μια αγαπητή μορφή στην κοινωνία της Αγιάς. Με το μικρό και ταπεινό του μπακάλικο, στέκι και σημείο αναφοράς στον μαχαλά του Αη Γιώργη, κατάφερε να χαρεί μια όμορφη οικογένεια. Η μοίρα τον χτύπησε σκληρά όταν, μετά τη σύζυγό του Ευαγγελία, έχασε την αγαπημένη του κόρη Χαρά πριν σχεδόν τέσσερα χρόνια. Μεγάλο του καμάρι και στήριγμα μέχρι το τέλος ήταν ο γιος του Θεόδωρος, γνωστός πολιτικός μηχανικός, δημοτικός σύμβουλος σήμερα και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς, ιδιοκτήτης του εικαστικού ξενώνα «Αρχοντικό Σουλιώτη» στο Μεταξοχώρι.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα, στις 3 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγιάς. Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο νεοσυσταθέν Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass