ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΩΤΑ

Μάξιμος: Η χώρα σε «Κάθοδο στον Άδη» αν δεν βγει Πρόεδρος

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2014 14:32 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:06

 

«Το μεγάλο διακύβευμα είναι η ίδια η τύχη της χώρας. Ένας νέος κύκλος αμφισβήτησης της ελληνικής οικονομίας, λόγω πολιτικής αβεβαιότητας, μπορεί να καταλήξει σε «Κάθοδο στον Άδη» με δραματικές συνέπειες για όλους» τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στα Γιαννωτά της Ελασσόνας.

Ο Θεσσαλός πολιτικός επισήμανε ότι «οι στιγμές που ζει η χώρα είναι για ακόμη μια φορά κρίσιμες. Ακόμη μια φορά, τα τελευταία χρόνια, βρισκόμαστε ενώπιον σοβαρών διλημμάτων που θα κρίνουν την πορεία του τόπου. Οι οδυνηρές θυσίες του λαού και η σοβαρή προσπάθεια εκ μέρους της κυβέρνησης να ανορθωθεί η οικονομία συνετέλεσαν ώστε, μετά από 5 έτη σε κρίση, να μπούμε σε φάση ανάπτυξης. Και ακριβώς τούτη την ώρα, που όλοι θα έπρεπε να «βάλουμε πλάτη» για να βγούμε τελειωτικά στο «ξέφωτο» μιας ελπιδοφόρας αφετηρίας, χωρίς μνημόνια και επιτροπείες, η ανεύθυνη και τυχοδιωκτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Με μόνη επιδίωξη την κατάκτηση της εξουσίας, χρησιμοποιώντας κατά τρόπο ανήθικο τους θεσμούς, υπονομεύει τη σταθερότητα της χώρας, τροφοδοτεί σενάρια αβεβαιότητας και προκαλεί νέους κλυδωνισμούς στην ελληνική οικονομία.

Απέναντι σ’ αυτές τις αξιοκατάκριτες πρακτικές, που αποδεικνύουν και την πολιτική ανωριμότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι βουλευτές, συναισθανόμενοι το συνειδησιακό βάρος και το ιστορικό τους καθήκον, οφείλουν να απαντήσουν θετικά στην εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Ιδιαίτερα οι βουλευτές της αντιπολίτευσης πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις όποιες, δευτερεύουσες αυτήν την ώρα, πολιτικές τους αντιθέσεις με την κυβέρνηση. Να κατανοήσουν ότι το μεγάλο διακύβευμα είναι η ίδια η τύχη της χώρας».

Ο κ. Χαρακόπουλος υπογράμμισε ότι «δυστυχώς, τίποτε δεν είναι δεδομένο. Η ρευστή κατάσταση στην Ευρώπη δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό. Και αυτό οφείλουν να το καταλάβουν και οι πολίτες. Ο δρόμος της διάσωσης της χώρας είναι ένας: ο δύσβατος αλλά ελπιδοφόρος δρόμος των μεταρρυθμίσεων και της υπέρβασης των νοοτροπιών που μας οδήγησαν στην χρεωκοπία».

Επιστροφή στο «χαλαρό» παρελθόν δεν υπάρχει. Όποιος το επιχειρήσει θα επιφέρει απλώς την καταστροφή. Και αυτό πρέπει όλοι μας, πολιτικοί και πολίτες, να το αποτρέψουμε».  

             

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass