Χριστούγεννα στην πόλη, κάθε μέρα γιορτή

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2014 23:11 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:10

 

Με το άναμμα των φώτων, απόψε, στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική πλατεία, ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά που διοργανώνει η αντιδημαρχία Πολιτισμού του δήμου Λαρισαίων.

Με τη Φιλαρμονική του δήμου σε κεντρικούς δρόμους να δίνει το μουσικό έναυσμα των εκδηλώσεων και χιλιάδες Λαρισαίους που βρέθηκαν απόψε στην Κεντρική Πλατεία να απολαμβάνουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα που παρουσίασε η Μικτή και Παιδική Χορωδία ΔΩΛ με το μουσικό σύνολο «Ενωδεία» με μαέστρο τον Δημήτρη Καρβούνη.

«Τα Χριστούγεννα» τόνισε ο δήμαρχος απευθύνοντας χαιρετισμό στη χθεσινή εκδήλωση «είναι ένα διάλλειμα, να ξεφύγουμε από αυτή την καταθλιπτική περίοδο, να ανταποκριθούμε στο γιορτινό περιβάλλον. Ο δήμος διοργανώνει φέτος πολλές γιορτές, με λίγα έξοδα, ποιοτικές και ποικίλες εκδηλώσεις αξιοποιώντας τους ντόπιους καλλιτέχνες» κατέληξε ο κ. Καλογιάννης καλώντας του συμπολίτες να συμμετάσχει στις γιορτές, «να δώσουμε ένα μήνυμα ενότητας και χαράς στην πόλη» για να ευχηθεί καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα. 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις, που ολοκληρώνονται την Κυριακή 4 Ιανουαρίου, διοργανώνονται στις πλατείες, σε πεζοδρόμους, στο Μύλο του Παππά, στο ΔΩΛ, στο θέατρο του ΟΥΗΛ, στο κουκλοθέατρο «Τιριτόμπα», στο Λαογραφικό μουσείο και, στο Α’ Αρχαίο Θέατρο, εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους .

ΣΑΒΒΑΤΟ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο, στις 11 το πρωί στο Μύλο του Παππά (1ος όροφος) «Η γωνιά του παραμυθιού (αφήγηση Βάσω Σκύφτα – Σ.ΜΟΥ.Θ). Στις 12 το μεσημέρι στην Κεντρική πλατεία: «Τα Χριστούγεννα», αφήγηση παραμυθιού και Εργαστήρι "Πράματα και Θάματα". Στις 8.30 το βράδυ στο ΔΩΛ: Piandaemonium. Θα συμμετάσχει η Συμφωνική Ορχήστρα και η Μικτή Χορωδία του ΔΩΛ.   

ΚΥΡΙΑΚΗ

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί στο Λαογραφικό Μουσείο «Καλλικαντζαράκια εν δράση». Στις 11:30 στο Μύλο του Παππά ο εναλλακτικός χώρος έκφρασης και συμβουλευτικής ΝΗΜΑ θα φτιάξει ένα χώρο για να πει μια ιστορία (απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μικρό ή μεγάλο παιδί που θέλει να παρακολουθήσει την ιστορία, είναι να πάρει μαζί του ένα μαξιλαράκι). Στις 8.30 το βράδυ στο ΔΩΛ: Piandaemonium. Θα συμμετάσχει η Συμφωνική Ορχήστρα και η Μικτή Χορωδία του ΔΩΛ.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass