ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ

Ο Ξηριάς έκοψε στα δύο τον Δήμο Τυρνάβου

* Διεκόπη η κυκλοφορία στον δρόμο Αμπελώνα – Δελερίων

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2014 11:25 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:22

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Αποκλεισμένα για πάνω από δέκα ημέρες παραμένουν τα Δελέρια του Δήμου Τυρνάβου, στη σύνδεσή τους με Αμπελώνα και Λάρισα λόγω τη υπερχείλισης του Τιταρήσιου ποταμού, του Ξηριά όπως τον αποκαλούν οι κάτοικοι της περιοχής που φέτος «κατέβασε» τόσο νερό σε λίγες μέρες όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια. Σε κινητοποίηση για τη διακοπή της κυκλοφορίας του επαρχιακού δρόμου Αμπελώνα – Δελερίων προχώρησε με ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

Προς το παρόν η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από εναλλακτικές διαδρομές και συγκεκριμένα από την επαρχιακή οδό Αμπελώνα – Βρυοτόπου – Ροδιάς – Δελερίων. Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης, διασταύρωση Δελερίων και αντίστροφα.

Χθες από νωρίς το πρωί ο αντιδήμαρχος Αμπελώνα κ. Κώστας Χρυσοβέργης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δελερίων κ. Θωμάς Γκότσης, μετά από σύσκεψη στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Δελερίων, από τα ξημερώματα προχώρησαν στη διακοπή της κυκλοφορίας στον δρόμο Αμπελώνα – Δελερίων ο οποίος με ράμπα διέρχεται το ποτάμι.

Στο σημείο εκείνο του δρόμου νωρίς το πρωί και η «Ε». Τόσο ο κ. Χρυσοβέργης όσο και ο κ. Γκότσης επανέλαβαν για άλλη μια φορά την απαίτηση των κατοίκων της περιοχής να κατασκευαστεί γέφυρα στο ποτάμι ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα και ακόμη και δυστυχήματα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των δύο ανδρών το πρόβλημα, μετά τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Πρόβλημα υπάρχει ακόμα και για τους κατοίκους του Αργυροπουλίου οι οποίοι μετακινούνται προς και από Λάρισα μέσω του συγκεκριμένου δρόμου.

Με δήλωσή τους οι κ. Χρυσοβέργης και Γκότσης καλούν τους πολίτες, ακόμα και αν έχουν τζιπ ή άλλα οχήματα 4χ4, ακόμα και μεγάλα τρακτέρ να μην ξεγελιούνται και να μην διέρχονται το ποτάμι από τη ράμπα γιατί το μένος του ποταμού έχει ξηλώσει την άσφαλτο και κανείς δεν γνωρίζει κάτω από τα θολά νερά πόσες και σε τι βάθος λακούβες έχουν δημιουργηθεί.

Τέλος και ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου κ. Χρήστος Τσιόπας παρακαλεί τους δημότες, εκτός από τη ράμπα στον δρόμο Αμπελώνα – Δελερίων επίσης να μην διέρχονται από τις ράμπες του ποταμού στο ύψος του Αγίου Παντελεήμονα Τυρνάβου και στο ύψος του τυροκομείου Ρίζου, ακόμα και αν διαθέτουν τα μεγάλα αγροτικά οχήματα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass